Nesze!szer

Miért is jó az eső nekünk?

2019. május 15.

 

 

rainyday.jpg

 

Esik. Rohadtul esik, mondhatnánk ezt így, csúnyán, de közben meg igaz. Nem kizárt, hogy valahol befizettünk egy hajós körutazásra, csak nem tudunk róla. De miért is jó ez nekünk.

- Az eső, ha spiri üzemmódban nézzük, mindig jó sok infót hoz nekünk és akkor a tisztára mos kifejezésre is felhívnám a figyelmet.

- A bőrünk nem fog kiszáradni, nem kell félni a dehidratáltságtól, az biztos.

- A nap nem süt, tehát nem kell attól rettegni, hogy a pigmentfoltok újra kijönnek, bár erre most ajánlottam nektek az Eucerin újdonságait ITT. 

- Lássuk be, szőrteleníteni sem kell annyira most, hisz nincs a lábunk annyira szem előtt, a gumicsizma sokszor ápol és eltakar.

- Kevesebb kedve van az embernek kiülni este a haverokkal iszogatni, ami egyrészt jót tesz a kedvnek, de másrészt rosszat a bőrnek. Néhány pohár rozé és már jön is a dehidratáció! Bár édesanyám szerint csak sok vizet kell inni a borhoz...D

- Fröccsözgetés helyett lehet otthon olvasni és közben arcmaszkokat felrakni. Mondjuk, ügyeljetek arra, hogy ne csorogjon rá a lé a lapra. Én most a Garnier C-vitaminos újdonságába zúgtam bele, annyira szép lett tőle a bőröm, hogy csak na. Amint láttam, a Rossmann is kihozta már kb ugyanezt és a CV is. A koppintásokat nem próbáltam, a Garnier Vitamin C Shot Fresh-Mix kendőmaszk nagyon bejött, ajánlom. 

garnier_c_vitaminos.png

 

- Simán van idő a végleges otthoni szőrtelenítésre is. Nyilván nem úgy, hogy minden áldott nap csinálod, de nincs vész, nem lesz sérülés, hisz nem süt a nap. Anno ezt a Silk Jewelt kipróbáltam, de idén nem tudom, mi a piacon a sláger, nézd meg a postot ITT

 - Felrakhatsz este egy jó hajpakolást. Mivel tuti, hogy a fűtést is felcsavartad, ezt még jobban be tudod dunsztolni. A DM-ben vásárolható sima ricinusolaj (bioeel), egy ezres alatt van simán. A hajadra tedd így fel. Vegyél egy nagyobb tojás sárgáját, ezt keverd össze ricinussal. Lehet langyos az olaj, az jobb. De ne meleg, mert akkor megsüti a tojást. Pici olivát is tehetsz hozzá, nem a bogyóra gondoltam, hanem az olajra. Ezt kend fel a hajadra, mehet a tőre is, simán. Aztán törölközővel dunsztold. Utána levétel, hajmosás és voila. Akinek zsíros is a haja, arra is jó. Ha a szemöldököt nem túl sűrű, vagy a pillád kicsi, oda is mehet, persze, akkor nem kell annyira lacafacázni a tojással. 

bioeel_ricinus_olaj.jpg

 

- Egyébként meg totál jó sorozatokat lehet nézni. Nem kell hatszázadszor kiborulni a Trónok harcán, a Gossip Girl bármelyik része megteszi, lehet közben popcornt falatozni, az összes volt pasit kiebészlni, vagy meditálni, jógázni. Kinek ez, kinek az hozza meg az emelkedést a lelkében. Vénusz a Bikában, szóval adjatok a szépítkezésnek, önmagatok szeretgetésének! 

- Mivel az ilóóolajok emelik a rezdgészszintet rendesen, akinek van diffuzora, használja bátran. Nálam még mindig sláger a Boldog karácsony illat, de kicsit rámentem a Zenre is most. Ha nem vagy Panarom rajongó, az AirWick is hozott ki trópusi finomságokat, azok is kitűnő hangulatot tudnak teremteni, vagy a Jo Malone illatgyertyái. Engedd meg a lelkednek! És azt a pohár bort is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1214828290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása