Nesze!szer

Nincs időd elmenni gyantáztatni? Itt az ideje az otthoni végleges szőrtelenítésnek!

2018. február 06.

 

insta_kep2.jpg

 

 

Tedd a szívedre a kezedet! Vagy a noteszedre! Mit mondasz, hányszor mondtad le a gyanta időpontot a kozmetikusnál? Hányszor pánikoltál be, amikor a pasid reggel közölte egy nyári napon, dobj be egy bikinit és ugorjunk le Alsóörsre? Anyukákról nem is beszélve, hát akiknek annyi idejük van eljutni gyantáztatni, hogy gyakran bokor nő a lábon, mire eljut a napi teendők, bölcsibe-oviba transzportálás és minden ilyesmi mellett. A szalonba bejelentkezős végleges szőrtelenítés a másik fele. Azt is ugyanúgy lemondod, nem mész el, csúszik, elkésel... de tényleg. Oké, vannak, akik mindig mindenre odaérnek, ráérnek... tiszteletem nekik! Én sajnos nem tartozom közéjük. De szerencsére már otthon is hatékony megoldások léteznek, ha hosszú távon meg akarsz szabadulni a szőrtől. És én kipróbáltam az egyik legjobbat.
Létezik az otthoni, végleges szőrtelenítés. Ez a megoldás neve. Ez maga a csoda! Ha nem bíznál benne vagy nem ismernéd, akkor elárulom, hogy igen, ez sem lesz végleges. De 5-6 évet simán kihúzol úgy, ha megcsináltad, hogy nem gond, ha egy szál bikinit kell elvinned az útra. Nemrég kaptam egy ilyen gépet. Évekkel ezelőtt volt már egy másikhoz szerencsém, de nyilván elsodorta az idők szele. Azóta viszont sokat fejlődött a technika. Ami irtó szuper, az az ára. Ha kifogsz egy akciót, harmincegynéhányezerért megkapod és a százezres gépek tudását hozza, például úgynevezett bőrszínérzékelő szenzora is van. Ez nekem különösen fontos
volt, mert egyszer egy nem túl ügyes "szakember" szétégette a lábamat. Ezzel most kizárt! Mutatom, miért ezt választottam!
1. A IPL technológia továbbfejlesztett változatát használja (HPL), amit kifejezetten otthonra találtak ki, így nagyon egyszerű a kezelése: nincs orvosi végzettségem, de nekem is simán megy.
2. Az egyszerűséget az automatikus villantással emelték magaslatokra, még gombot sem kell nyomogatni, elég nyomva tartani, ami iszonyat jó, mert nem kell állandóan erre figyelnem.
3. Bármelyik testrészen használható, így ha kedvem szottyan más terület végleges szőrtelenítésére is, nincs akadálya.
4. A 150.000 villanással nagyjából életem végéig ellehetek. 
5. Magamra tudom formálni, az 5 energiabeállításból könnyedén ki tudom választani az én bőr- és szőrszínemnek legmegfelelőbb opciót.
6. Bőr és bőrszínérzékelős szenzor is van benne, ami elképesztő biztonságossá teszi, de erről feljebb már írtam.
7. Nyáron is tudom használni, akár napozás után is.
8. Ingyenes alkalmazással a kezeléseket könnyedén be tudom ütemezni.
jewel_9022_edit_1.png
Ha attól félsz, hogy fájdalmas a használata, akkor szintén jó hírrel szolgálhatok, mert nem fáj. Egy kicsit kellemetlen azért, enyhe csípő érzés magasabb energiaszinten lehet, de ez egy gyantázás fájdalmával összevetve gyakorlatilag semmi. Simán tudsz akár tévét is nézni közben, vagy másra is figyelni picit. Szüneteket kell hagyni két kezelés között, de nem horror. Szerintem ilyenkor télen a legjobb elkezdeni. Mire megjön az első nagyobb tavaszi meleg, már veheted is fel a szoknyákat. Bajuszra is kiváló, akinél ez a gond. Én nagyon könnyen megtanultam úgy fordítani, hogy a legjobb legyen a fogása. Kézre is áll, jól kitalálták az alakját, végre nem egy nagy fejet irányítasz egy karról. A korábbi gépek áraihoz képest meg nem is értem, hogy ezt hogy hozhatják ki ennyiből, de  nyilván nem az én dolgom, hogy ezt megítéljem. És ami szuper, hogy itt már nincs olyan, mint a régi gépeknél, hogy utána egy hétig ne menj napra, ne szolizz, vagy ilyesmi. Felhasználóbarát. Persze, ha vettél egy szolibérletet és közben végleges szőrtelenítenél is a Silk'n Jewel XL, akkor csak az 1-es szintet használd, a többit hagyd, de nem lesz semmi gond a bőröddel! Akkor sincs gond, ha kicsit csúszol a második vagy harmadik szőrtelítéssel. Számomra ez fontos, mert ugye ha valami tervezhetetlen, akkor az életem mindennapjai azok. Volt, hogy elvittem magammal egy utazásra, mert tudtam, hogy lesznek üres fél óráim és pont ezzel szeretném kitölteni az időt. Tényleg iszonyat nagy segítség lett számomra ez a kis gép. Köszi Silk'n Jewel XL. Ha gondolkodsz a végleges szőrtelenítésen, akkor bátran ajánlom neked ezt a gépet. Ezért az árért a legmodernebb technikát adja, ami a bőrhöz kíméletes, de a szőrszálakhoz nem. Egy mai nőnek meg kb erre van szüksége. Gyors és hatásos segítségre. Ezzel pedig 5 évre simán megoldod az életedet!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4512942373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása