Nesze!szer

Engedd a rügyeket éjszaka hatni!

2024. április 02.

 

 

yves_rocher_anti_age_global_1.jpg

 

 


Az Yves Rocher magyarországi története 1991-re nyúlik vissza, ebben az évben csomagküldő szolgálatként kezdték meg tevékenységünket, ha még emlékszel rá. 1997-ben nyitották meg első márkaboltunkat a Váci utcában és elég menőség volt! 

Valahogy ez a márka is az volt, ami megelőzte a korát, ha értitek, mire gondolok. 
Most az Yves Rocher laboratóriumaiban botanikusok és fitológusok egyedülálló, természet inspirálta öregedésgátló hatóanyagot alkottak meg gemmoterápiával, azaz rügyterápiával. A rügyekben minden alapvető vitamin, ásványi anyag és egyéb hatóanyag megtalálható, ami a növény fejlődéséhez kell. Fejlődnek és átalakulnak, ami a növényi regeneráló sejteknek is köszönhető, és csodálatos megújulásra képesek. Ezek a rügyek a leendő növény minden erejét és tulajdonságát tartalmazzák, ez inspirálta az Yves Rocher-t az Anti-Âge Global termékcsalád megalkotására, gyakorlatilag egy nagy adag tavaszt kenhetünk magunkra. 

 


Szabadalmaztatott hatóanyag, ami éjjel érted teszi a dolgát
Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügykivonat, amelyet botanikusaink laboratóriumainkban fejlesztettek ki annak érdekében, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényi rügyekből a bőr megújulását segítő sejteket, elemeket. Olyan szabadalmaztatott botanikai biotechnológiai eljárással dolgoztak, amelyben egyetlen orgonarügy-mintából kiválaszthatták, szaporíthatták és dúsíthatták a növényi regeneratív sejteket, hogy egy innovatív, aktív öregedésgátló molekulákban koncentrált hatóanyagot fejlesszenek ki: ez a növényi rügykivonat. A termékcsalád 2024-ben új taggal bővült, ami nem más, mint a NAPPALI/ÉJSZAKAI SEJTREGENERÁLÓ KRÉM & ÉJJELI MASZK. A 95%-ban természetes eredetű összetevőkből álló termék 50%-kal több, azaz ultrakoncentrált növényi rügykivonatot tartalmaz, így még hatásosabban veszi fel a harcot az öregedés jelei ellen az arcon, a nyakon és a dekoltázson. De egész egyszerűen ahogy kibontod, már érzed, hoogy ez valami jó. Nem nehezíti el a bőrt, krémes, könnyű, olyan mint a tavaszi zöldellés energiája egy tégelybe zárva. Nappali krémként is használhatod persze, de a fényvédőt ne felejtsed el!  Mondjuk, nekem ez most az egyik legjobb legjobb éjszakára, ha egy dolgot kell mondanom, mit tegyél most magadért 35 felett, hát ez például az lehet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7818369057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása