Nesze!szer

Hálásak vagyunk ezekért a termékekért!

9+1 tipp

2016. szeptember 21.

 

hala.jpg

 

 

Ma van a Hála világnapja. Írhatnánk most nektek spirituális gyakorlatot, mit tegyetek ilyenkor, de igazság szerint ez már többször megtörtént (ITT is pl.). Inkább összegyűjtöttünk néhány kozmetikai terméket, ami nekünk nagyon bejött és hálásak vagyunk érte. Nektek is vannak ilyenek?

 

halas_kozmetikumok.jpg

 

1. Nincs mese, az utóbbi idők nagy felfedezése , a L'oreal Hair Touch Up spray csodája. Ezt a kozmetikumot bizony tényleg a szükség hívta életre, ugyanis akkor használhatjuk, amikor az embernek szépen lenőtt a festett haja, de még nem volt ideje vagy alkalma elmenni a fodrászhoz: Fogod, a hajtőre fújod és már nem is nézel úgy ki, mintha egy plusz sávot húztak volna a fejed közepére. Csodálatos!

2. Lush Dream Cream - a Lush testápolóját egyszerűen imádjuk. Nem ragad, kicsit hűsítő a hatása, a pasi is használhatja és érzékeny bőrre is jó. Oh, és minő bűn, mi már volt, hogy otthon felejtettük, vagy valahol kiesett az arcápoló a neszeszerünkből és nem találtuk, így ezt használtuk arcra is. Nagyon, de nagyon jó volt. A kéz bőrének is adja a jót, ráadásul a bevételéből szuper projecteket támogatnak, akár az állatvédelemmel, akár nehéz helyzet emberek lakáshoz jutását. Álom ez a krém, tényleg!

3. Az arctisztítás ugye elég fontos, ezt ki ne tudná. Ráadásul, akinek gyulladásra hajlamos a bőre, okos dolog, ha ezzel foglalkozik. Új szerelmünk lett, a Lima kozmetikumoktól, amelyek vegánok (és végre tudunk vegán barátnőnknek is magas minőségű magyar terméket ajándékozni), a Black Lavender arctisztító szappan. Aktív szénnel és levendulával dolgozik, minden természetes eredetű benne és nagyon kíméletesen tisztít, pici habzással. Az illata meg igen fini, rég találkoztunk ilyen finomsággal, ami ráadásul magyar és gondosan készített! 

4. Alapozás, de nem vakolatosan, ez a mániánk. Valahol a BB és a régi alapozók között szeretjük meghúzni a határt és ez nekünk a L'oréal True Match Geniusa lett. Hónapok óta ő a legjobb reggeli barátunk, jó a fedése is és korrektorként is használható. Köszi, hogy kifejlesztettétek! 

5. Az éjszakai arcápolást kötelező tantárggyá tennénk legszívesebben, az egészen biztos. Aki próbálta már, tudja, miért óriási kedvencünk a Kiehl's Mindight Recovery koncentrátuma. 1-2 csepp elég a krémedhez kenve szépségesen puhává teszi reggelre az arcot és olyan üdévé is teszi valahogy!

6. Ki ne ismerné az érzést, amikor szépen ki van sminkelve és azon parázik, hogy két óra múlva már elmászik az egész a szomszéd asztal sarkára az étteremben. (Csodálkoznál mi, ha a rúzsod köszönne rád?...D) Próbáltunk már néhány sminkfixálót, de volt, ami annyira fixált, hogy repedezni kezdett rajtunk a vakolat. A Nyx terméke olcsó és jó is, azt kell mondjuk. Ráadásul, mivel könnyű kis műanyagban van, bármikor bedobható a táskába! 

7. Ajakbalzsam és édesség egyben. Nem egy cég hozott már ki ilyet, de nekünk a Lush most a kedvencünk a témából. Mert ennek tényleg csoki illata van és hidratál is, ráadásul picike tégelyben viheted magaddal és ebéd utáni nassolás helyett is szuper. Mondjuk, ne edd le az egészet, de a Buttered Brazilst imádni fogod, mi rákattantunk rendesen. 

8. A te szemed is Samsonite szponzorált reggelente? Nálunk ez a helyzet úgy általában. De ami bejött, az olyan szemkörnyékápolók, amelyek olyan kis hűtős fejjel dolgoznak. Ebből, ami árban és minőségben is teljesen jó, a Marionnaud saját márkás terméke, a Lift Supreme Eye Lifting Treatment. Zselés állaggal dolgozik és érzed, hogy van benne hatóanyag rendesen. Felderül és összekapja magát tőle a szem környéke! 

9. A pirosítás-bronzosítás a sminkre teszi fel a pontot. Gyakran visszük magunkkal a cuccot napközbenre, de őszintén szólva rémesen kiborultunk mindig, amikor az imádott Guerlain bronzosítónk összezötykölődött a városi rohangálás során. A Catrice kínálatában viszont találtunk egy blush & bronzert, amivel szépen lehet dolgozni, nem pereg le egy perc alatt és még az áráért sem kell évekig dolgozni. 

+ 1. Minden gyerek más, ez az alaptézis, amire rá kell jönnie egy szülőnek. A könyvek aranyszabályai úgy általában nem működnek, ha nem egy őrülten konformista kicsivel áldotta meg az ég az anyukát. A jelen háztartásban megtalálható gyermek utált fogat mosni, mert csípte az összes fogkrém. Hetekig ment a keresgélés, ő ezektől az erdei gyümölcsösöktől a falra mászott, sírva fakadt, nemhogy az őrlőket mosogatta volna vele Először a Welada kínálatában leltünk egyet, amit megkedvelt, de most megjött az új szerelem, ami már függést is okoz. A Manna ugyanis kihozott egy 100 százalékban természetes anyagokat tartalmazó epres fogkrémet. Bódítóan epres az illata, az ízéről meg nem tudsz lejönni, annyira finom....és télen azért jól jön ez az élénk piros szín a fürdőszobában! Köszi, Manna! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1111732583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása