Nesze!szer

Ultra cuki szépségszalon, ahol fogyhatsz is!

2024. május 12.

 

 

20240422_091706.jpg

 

 

Jártamban-keltemben azért rendesen felfigyelek új és új helyekre, szalonokra. Nemrég Újpest felé mentem és megláttam egy pink ajtót egy kedves kis épületen. Annyira stílusos volt és kiugró a környezetéből, hogy rá is kerestem utána a neten és el is mentem bejelentkezés után az Élan Beauty Stúdióba. Leginkább az Infra SlimX gépük miatt járnak a csajok, ahogy megtudtam és ahogy fogadtak, hát nekem már az isteni volt. Kedvesek voltak, profik és diszkrétek. Elmondták, hogy csodás fogyásokat látnak nap mint nap és egy szuper női közösség alakult itt náluk. Van, aki szinte pihenni és filmet nézni jár ide, de azért a nagy többség karcsúsodni. Én most nem a tekerést választottam, hanem a testmasszázst, ami után be is tekertek. 

 

elan2.jpg

 

Nagyon jó Panarom és saját keverékeket is használnak és igen jól esett a szuper kéz a testemnek. Utána kaptam egy kis fóliázást is, gondosan bekenve jóságos olajakkal. És még egy arcmasszázsra is feliratkoztam, hát az úgy kellett a bőrömnek, mint egy falat kenyér, mert ultra száraz mostanában, mert hol fűtünk, hol süt a nap, de akkor nagyon.

20240422_104022.jpg

 

Az biztos, hogy én azóta mindenkinek ajánlom ezt a helyet, gyakorlatilag kismamáknak is szuper, mert a baba alvási idejében is oda lehet ugrani és hétvégén is megtalálod őket. Ja és milyen lett a bőröm? Hát nem mértem, de konkrétan még nem túl vastag emberként is lement néhány centi rólam, lötyögött utána a nadrágom, szóval ment ki méreganyag rendesen. Strandszezon előtt nagyon lehet ajánlani őket, menjetek el ebbe a kis ékszerdobozba! 

(ITT a facebook oldaluk)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1618402399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása