Nesze!szer

Gyors alakformálás a gyors nyár okán is

2024. május 27.

 

 

alakformalas_nyarra.jpg

 


Idén már májusban megtapasztaltuk a kánikula fogalmát és a Balatonban is többen fürödtek már. Sőt, a strandok is kinyitottak sok helyen. Szóval nincs mese, nemsokára kimegyünk a partra, a medence szélére és ilyenkor észleljük: nem ártana némi változás. Szakértői segítséggel most el is magyarázom, mit lehet tenni, hisz Gájer Emeséék szalonjában (Élan Beauty Stúdió) csodás fogyások, átalakulások mentek eddig végbe, szóval ha van tapasztalat alakformálás terén, hát náluk van bőven (meséltem már erről a kis ékszerdoboz szalonról nektek!). 


- Kedves Emese, mi az első, ha valaki most hirtelen rájön: úristen, narancsbőre van vagy fogyni szeretne?

- Három dologra kell igazán figyelni; a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra, az étkezésre és a rendszeres sport beiktatására. Ideális, ha hagyunk magunknak időt a változásra, változtatásra. Ha van időnk apróbb lépésekkel elkezdeni, akkor hosszútávon hatékonyabban fog működni, kevésbé lesz megterhelő.
Természetesen még most is is el lehet kezdeni a nyárra való felkészülést, csak az nehezebb lesz. De kellő elszántsággal és önfegyelemmel nagyon szép eredményeket lehet elérni, ha megtaláljuk a számunkra leghatékonyabb megoldást.

 

img_3238.JPG

 

- Mitől alakul ki a narancsbőr?
- Ezt két részre bontanám. Az egyik, amin tudunk változtatni, a másik, amin tudunk segíteni. Amin tudunk változtatni és nagyon kedvez a narancsbőr kialakulásának a kevés folyadék fogyasztás és a rossz, rendszertelen táplálkozás, a zsírban, finomított élelmiszerekben és kalóriában gazdag étkezés. A túlzott alkoholfogyasztás és
dohányzás. Amin tudunk segíteni az a hormonális változások. A női testben végbemenő hormonális folyamatok hatást gyakorolnak a bőrünkre is a várandósság ideje alatt épp úgy, mint a változó korban. A menopausa idején az ösztrogén hormon csökkenésével az anyagcsere lelassul, a kollagéntermelődés visszaesik - sajnos, ugye. 
Illetve még egy dolgot megemlítenék, amely az életünk része, rengeteg kártékony hatással van ránk mind testileg, mind lelkileg. Ez a stressz, amely még a narancsbőr kialakulására is hatással van, viccesen mondva akár egy munkahelyi konfliktus is nyomot hagy a bőrünkön. Ezt mi a betérő vendégeknek mindig el is mondjuk hogy
tisztában legyenek vele.

- Milyen eljárások, gépek vannak most a világban, amik segíthetnek nekünk?
- Számtalan alakformáló gép van, különböző technológiákkal működnek. Vannak például a zsírbontó gépek, melyek ultrahanggal vagy kriolipolízissel (hidegterápiával) segítik a zsírsejtek lebomlását. Vannak az EMS gépek, melyek elektromos impulzusokat használnak az izomösszehúzodás elősegítésére, vannak a
nyirokmazzsázs gépek, melyek periódikus nyomáshullámmal fejtik ki hatásukat. Mi az Élan Beauty Studioba InfraSlimX biciklit választottuk, mert ebben a fekvő biciklikben több terápia együttes hatásával gyorsan érhetünk el látványos eredményt. Illetve, ami még nagyon fontos szempont ennél a technológiánál, hogy az alakformálás testmozgással párosul, ami az egészséges életmód egyik alapja. De a mozgás ugye a lélekre is visszahat, szépül a vendég és közben a lelke is felüdül.


- Mit tud ez az InfraSlimX?
Az Infraslim X-be biciklibe a beépített terápiáknak köszönhetően sokkal hatékonyabban tudunk edzeni, alakot formálni és fogyni is. A fekvőbicikliben való tekerés megfelelő ellenállás beállítása mellett kiváló kardió edzés is, aminek hatására a véráramlás felgyorsul és beindul a nyirokkeringés. Ezáltal a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetünkből. A fizikia terhelhetőség (beépített oxigénterápia) miatt megsokszorozódik, mely hatására több kalóriát tudunk elégetni, mint másfajta kardió edzés alatt.  A problémás zsírréteg eltüntetéséhez az infraizzók segítenek hozzá, melyek edzés közben hatékonyan hatnak a sejtanyagcsere- folyamatokra. Bőrstimuláló hatása miatt segít a ránctalanításban és a bőr rugalmasságának helyreállításában, mely
kulcsfontosságú a narancsbőr eltávolításában is. A kollagénfény terápia a feszesítő hatást támogatja.
Amit még nagyon szeretnek a vendégeink, hogy egyszerre tudnak sportolni és kikapcsolódni. A gépbe beépített kijelzőn akár kedvenc sorozatukból is meg tudnak nézni egy részt egy edzés alkalmával.


- Mennyi idő kell az igazán látványos eredményhez?
- Ez természetesen az alkati adottságoktól függ, meg arról is, honnan indulunk. Vendégeink visszajelzése alapján 2-3 alkalom után már észrevehető a változás, de a bőr állapota már az első edzés után érezhetően javul.
Megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztással és diétával természetesen katalizálható a folyamat.

- Mi az, amivel még rásegíthetünk?
- Nyirokmasszázzsal és aromaterápiás testtekercseléssel szoktunk kombinálni. Az infrabicikli és a testtekercselés is hatékony önmagában, de hatványozódik a hatásuk, ha együtt használjuk. A nyirokmasszázs aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat. A különböző hatóanyagok és illóolajok, melyeket a bőrbe masszírozunk meggyorsítják a fogyást, reméljük, sok hölgynek segíthetünk idén is abban, hogy magukkal elégedettebben bújjanak fürdőruhába.
Az Élan Beauty Stúdió (elanbeautystudio.hu) oldalán még több infót találsz, Újpesten vannak, az Istvántelki út 2. szám alatt, jó szépülést! 

 

img_2331_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9518414451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása