Nesze!szer

Hogy mi ezt miért nem csináljuk gyakrabban?! Pancsoló "kislányok" Szoboszlón

2024. március 26.

 

 

szoboszlo_furdo_nyito.jpg

 

Az anya-lánya hétvégénknek egy fontos és igen sarkalatos pontja volt: a vízimádó gyermekem tudjon fürdőzni. De úgy valami igazán jó helyen. Meséltem már nektek, hogy a megoldás Hajdúszoboszló lett és mutattam is a szállásunkat.

És most jöjjön a pancsoló szekció. Ugyanis azt kell mondjam, az egyik legzseniálisabb fürdőkomplexum az országban Hajdúszoboszlón az Aqua Palace. Nagyon régi emlékeim voltak, de azok csodásak. És fel kellett elevenítenünk.

Könnyű megközelíteni, a mi szállásunk legalább három percnyire volt tőle, aki a belvárosban foglal, maximum 5 percet sétál oda (ha a gyerek megáll vásárfia akármit nézegetni, szülői papolással 7,5). A bejutás pikk és pakk megy. Nem kell órákig sorbanállni és nincs ezerféle variáció, hogy melyik belépő mire és hogyan jó. Egyszerű és nagyszerű minden. A karóra csippantása mutatja meg, melyik szekrénybe pakolhatjátok a cuccot, szóval még ez is teljes mértékben logikus. Utána már néhány lépés és várhatóan teljes extázisba kerültök, mert beértek a medencetérbe. Illetve terekbe. Mert itt hely, ahol fürödhettek, hát az van bőven. Mehettek barlangba. Fürdőzhettek sodrósban. Kipróbálhatjátok a zseniálisan szuper gyerekbirodalmat, vagy felnőttek a fáradt és fájó tagjaikat pihentethetik a gyógyvízben. Ez utóbbi hihetetlen jó. Nem, annál is jobb. Ide kicsik nem jöhetnek, ami teljes mértékben érhető és pihentető. A szoboszlói termál segíti a felépülést, a nőgyógyászati problémákra is jó lehet, ami számomra fontos: ízületi problémáknál és még az érelmeszesedést is megelőzhetjük vele. Ez utóbbi a lányomat kevéssé foglalta le, amíg meséltem neki erről, de a felső részen lévő gyerekjátszó annál jobban. No meg a csúszdák. Kipróbálta a kisebbet és a nagyobbat is. Nyilván nem is egyszer. Mindegyiknél igyekeztem ott lenni, amikor leérkezik, mert azért mégiscsak, de azért mindenhol van úszómester is. Egész egyszerűen azok az órák, amiket itt töltöttünk, fantasztikusak voltak. A bejáratnál feltétlenül beszerzett vizipisztoly is használatra került. Ami csodás volt még, hogy teljesen fegyelmezett és jó fej volt a közönség. Nem igazán hangoskodott és nem igazán rendetlenkedett senki, nekem ez is nagyon szimpi volt. Étterem is van, ahová köntösben is el lehet sétálni és kávézó is. Nyilván mindenféle más szolgáltatást is igénybe lehet venni, de mi semmi másra nem vágytunk, csak a pancsolásra. Mindenféle masszázsokra, meg pingpongozásra meg tornákra be lehet jelentkezni, meg nyáron ugye menők a kinti medencék is, de azt kell mondja, mi ezt a beltéri kínálatot élveztük ki rendesen. Egy biztos, ez most Rozi óriás kedvence lesz, szóval már kíváncsian várom, mikor rukkol elő az ötlettel... mondjuk lehet, hogy nyáron én sem fogok majd annyira ellenkezni. Rég éreztük ilyen jól magunkat valahol, ahol még fürdeni is lehetett és színvonalas volt. Szóval Aqua Palace, köszi mindent is, nem fürödtünk be veled, tényleg szuper volt!... aztán majd nyáron talán egy masszázsra is eljutok... addig meg vágyom rá!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5018363647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása