Nesze!szer

Oscar-díjas szörp jöhet?

2023. szeptember 14.

 

mayer_szorp_1.jpg

 

Tegnap egy szakmai beszélgetésben előkerült, hogy miért is használnak sokan tengeri sót kozmetikai termékekben, miközben tudjuk, mennyire szennyezettek sajnos a tengerek. De nem is erről szeretnék beszélni. Inkább arról, hogy jól nézzétek meg, milyen alapanyagokra mondotok igent nemcsak a kozmetikumoknál, hanem az élelmiszereknél is. Mert ugye, az vagy, amit megeszel... vagy megiszol, esetünkben. Mi nem fogyasztunk itthon igazán üdítőket, sőt. Viszont szörpöt igen és már régóta a Mayer a favoritunk. Ugyanis bármilyen fura is ma már, ez tényleg abból van, ami a címkén van és nincs semmi mesterséges színezőszer bennük no meg mindenféle műaroma sem. Csak a gyümölcs maga, fűszerekkel.

Van néhány nagy kedvencünk náluk, a meggyért például odáig vagyunk és most két nagy különlegesség is nyerő lett a konyhánkban, miután máshol is nyert. Konkrétan a Great Taste Awards győztese lett két szöp (ez kb olyan rangú megmérettetés mint az Oscar a filmeknél). Az egyik a Mayer pirosribizli a másik a Mayer kapros bodzaszörp. Ez utóbbi pikáns, de pont annyira, amennyire egy igazán hűsítő, kicsit extra italnak kell lennie. Hihetetlenül jól megy egyszerűbb kekszek vagy húsok mellé is, meg csak úgy magában. A ribizli pedig valami iszonyatosan finom, fanyar, eredeti és selymes is valahogy. Azt simán teheted akár kis mártás szerűségként is, vagy akár zabkása tetejére, imádni fogod. A 400 bíráló csak nem tévedhetett ugye, aki heteken át kóstolta a sok-sok beküldött terméket a Great Taste versenyén.

Mindkét Mayer szörpöt ajánlom nektek, hétvégére is szuper lehet a nagyobb családi ebédhez!

 

20230801_112820_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1918214279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása