Nesze!szer

Kevin a bögrében! 2 plusz sok zseniális gasztroajándék bármikorra...is!

2023. december 19.

 

 

 

gasztroajandek.jpg

 

Kozmetikai csomag, zokni vagy egy doboz csoki? Dehogy! 3 olyan csodálatos és extra ötletet hoztam nektek, ami még akár a fa alá is megérkezhet... és amivel magát is meglepheti az ember, akár január négyszázadikán vagy december 20-án is.

Iszol te rendesen?

Itt a nagy teázós időszak, bögrétől bögréig megy az ember ilyenkor. Kevint meg megint otthon felejtették a szülei. Ő bizony a karácsony fő motívuma és most teaként is ránk köszönhet bármikor. Ugyanis beszerezhetőek mindenféle mintákkal filterek. Én Kevinbe zúgtam bele, de a cicásak is zseniálisak, meg mindegyik is ITT. Díszdobozban is kapod, imádni fogod...vagy aki kapja, csak ne ne ragadjon vele otthonra...D

Édesem, te mit gondolsz?

Á, nem szeretem a bort, soha nem iszom. Mondta egy ismerősöm egy gasztrós rendezvényen még néhány hónapja. Oké, tettem hozzá sommázva - akkor megmutatom neked az Édesem-et az Árvay pincészettől. És hát a dolognak az lett a vége, hogy teljes absztinenciában élő ismerősöm vásárolt is a palackból. Az Édesem ugyanis az a bor, ami megigéz, ami kényeztet és ami magával ragad. A Tokaji Padi-hegyi Furmint pedig egy korona mindenre is,, ugyanis nem véletlenül van bent Budapest legerősebb gasztronómiai vonalát felvonultató éttermében, a Bábelben is. Ezt a bort csak azoknak ajánlom, akik tényleg nyitottak arra, milyen gyönyörűség is kerül a poharukba és szeretik megadni a dolgoknak a módját. Ez egy grillázsos-körtés-vaníliás-őszibarackos, 16 hónapig hordóban érlelt tétel. Egy csoda, tényleg. Igyátok úgy, hogy mindig újat és újat hoz a kóstolásnál. Gyönyörű ajándéka a decemberi estéknek, a nagy, beszélgetős estéknek! (Shop ITT)

 

gasztroajandek_szoszok.jpg

Drakula csókját kaptál már?

Nincs mese, a Great Taste Award komoly finomságokat díjaz és Varga Erikáék Karibi szósza idén elhozta ezt a pálmát. Mesés, amiket ők csinálnak, hazai, természetes alapanyokból gyártanak szószokat. A Végzet asszonya halálosan csípős, nem kevésbé a Drakula csókja. Nálunk ezeket én fogyasztom, a gyerek inkább a Bbq irányába megy és van még nagy örömömre tejmentes tormájuk is és igazi málna szirup, nem ízfokozós, fantasztikus. Tabdiból jönnek a Gourmet & Delicious Manufaktúra csodái, rá lehet kattanni rendesen, a csípősek pedig a leghidegebb szívű nagypapa vagy nagybácsi szívét is meglágyítják. ITT nézheted meg, milyen ízélményeket kaphatsz tőlük! Én most a tej-és cukormentes tormára mentem rá.... huhhh, valami brutál jó! Na, egyetek, igyatok jót az ünnepek alatt (is)!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2818284127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása