Többször hírt adtam már nektek arról, hogy mi itthon igen kedveljük az igazi alapanyagokból készült dolgokat. Igaz ez az üdítőkre is, főként a szörpökre. Főleg azért, mert mi nem arra figyelünk, mi nincs benne, hanem arra, mi van benne. Ezzel kapcsolatosan hoztam most egy édes hírt nektek.
A Mayer Szörp termékei évek óta sikerrel szerepelnek az élelmiszerek Oscar-jaként emlegetett Great Taste Awards-on, ebben az évben újabb két szörpjük került a kiváló élelmiszerek sorába, és kapta meg saját csillagát: a Mayer pirosribizli szörp és az idei év egyik újdonsága, a Mayer kapros bodzaszörp. Mivel ismerjük is a tulajdonosokat, pontosan tudom, ez a 2015-ben indult cég pont azt teszi a szörpbe, ami a legjobb alapanyag mindig és a a cél: a gyümölcsök megőrizzék eredeti ízüket, karakterüket. És ezt pontosan érezni is a pohárban ám, attól függetlenül, te bubis vagy csendes vízzel iszod.
Egyébként a londoni illetőségű, az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on közel 400 bíráló részvételével nagyjából 2 hónapnyi kemény munkával választják ki a világ legjobbnak ítélt ételeit, élelmiszereit és – többek között – szörpjeit. A nyertesek számára adott pecsét, a csillag jelképezi azt a minőséget és azt a befektetett energiát, amelyek ezeket a termékeket a nagy átlag fölé helyezi. Mi pedig igazi, tápláló és finom hűsítőként imádjuk őket. Kipróbálnád a kaprosat? Merész ám!