Nesze!szer

Olaszul is Alamuszi Csigavér a Kincsem Parkban

2023. augusztus 31.

 

 

pretty_woman_lovas_jelenet_foodtruck.jpg

 

Olaszország ízei az őszi Food Truck Show-n a Kincsem Parkban
Újra a guruló gasztronómia nagyágyúi népesítik be a Kincsem Parkot! Az őszi Street Food Show-n a hagyományokhoz híven egy vendégország kultúrájában is elmerülhetnek az érdeklődők az agár- és lóversenyprogramokon kívül, bár idén Julia Roberts nem biztos hogy ráér - szurkolni viszont ér! 
Az olasz konyhaművészet az egyik legismertebb és legnépszerűbb szerte a világon. A kiadós tésztaételektől az ikonikus pizzákig minden a legjobb alapanyagok harmóniájáról szól, így a Nemzetközi Ló- és Agárverseny és Food Truck Show-n a szervezők szeretnének minél többet bemutatni a kilátogatóknak az olasz gasztronómiából. (Mondjuk, én reménykedem ugye, hogy a gluténmentes kilátogatókra is gondoltak!) A finomabbnál finomabb ételek mellett zenei programok, különböző előadások és piac is várja a vendégeket, mind-mind olasz tematikában. Lázár Chef közreműködésével megrendezik a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokságot, ahol Magyarország legfinomabb és legszebb pizzáit keresik. A hagyományokhoz híven idén is minden truck készül egy olasz ízvilágú étellel vagy itallal, amelyeket egységes áron, kóstoló formában lehet kipróbálni, és a közönség szavazni is tud majd a kedvenceire. 
xt302383_1.jpg
A rendezvény ezúttal is odafigyel arra, hogy a lehető legkisebbre csökkentse ökológiai lábnyomát. 
Az előremutató és fenntartható vendéglátás nagyon fontos számunkra, így rendezvényeink 100%-ban környezettudatosak. A beguruló kocsik mindegyike kizárólag lebomló eszközöket használ a csomagoláshoz és tálaláshoz, melyeket a Doremi Today biztosít számukra.” – mondta el Horváth Zoltán a Food Truck Show ötletgazdája. Bővebb info ITT, gyertek, mi elgaloppozunk, az biztos és a hétvégi ebédet is megoldjuk minőségi alapanyagokból! Ciao!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr918204773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása