Nesze!szer

Anya, ez gyönyörű! Borsodnádasdi kirándulásunk

2023. május 14.

 

 

20230507_094422.jpg

 

Nem szeretném túlhúzni ezt a postot. Vannak olyan régiói az országnak, ahol ritkán fordultam meg eddig és őszintén szólva csak akkor, amikor a jótékonysági alapítványunkkal (Minden babának jár) vittünk leginkább adományokat. Borsod az a térség, ahol brutális a szegénység, ezt tudom - és persze megint kaptam egy újabb adag löketet, hogy újabb programot találjak, találjunk ki.

Most viszont abszolút töltekezés jelleggel egy olyan faluban és környékén kirándultunk a lányommal, aminél nem sok gyönyörűbbet láttam eddig.  Ez a rész gyakorlatilag a Borsodi- dombság, az Upponyi hegység és a Bükkhát találkozása. Nagyon zöld, nagyon dombos és még tavak is vannak és gyakorlatilag szinte érintetlen természet. Olyan Ausztria és Erdély keveréke látványban, de csodaszép.

 

Egy igen barátságos helyen, a Csi-Ga Kutyabarát Vendégházban szálltunk meg. Imádtuk. Tiszta, rendes, komfortos volt minden, pitypang szörp az asztalon, kávé a szekrényben, szóval maximális volt a kényelem. És hát kutyával is bármikor jöhet az ember. No meg busszal is, mert teljesen jól megközelíthető a Népligettől, ha nem az autót nyúznád és  az ökológiai lábnyomodra is figyelsz. Csodás volt minden, no meg az idő is, lehet, hogy nyáron is visszamegyünk. Ajánlom, a helyet hosszabb hétvégére is, egyébként tele az ország csodás hellyel, fedezzétek fel azokat is, amit nem reklámoznak agyon. Ebbel, csigával, gyerekkel, vagy csak úgy párban is szuper lehet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6118123854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása