Nesze!szer

ChocoMe: karácsonykor sem kell különlegesség nélkül maradnunk

2022. december 20.

 

 

_christmas_box_open_01.jpg

 

Mint ismeretek, feltétlen híve vagyok a minőségi csokoládéknak.  A chocoMe a 2022-es év ünnepi időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor válogatással készü. A bársonyos csokoládébevonat olyan  ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki. Nagggyon különleges!
Mennyei ízpárt rejt a Mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukor költemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

Mondjuk, ha nem a fára szánod a finomságot, akkor van néhány jó kis különkiadásuk. A  karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony minden jellegzetes, legszebb emlékeket idéző ízvarázslatát.
De van még új a nap, vagyis advent alatt: a chocoMe 43% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, maga a legédesebb csábítás és a tökéletes ajándék, csakúgy, mint chocoMe fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsokoládé rajongók számára is megkoronázza az ünnepet.

 

50ch110_webpage.png


Az idei évben a karácsonyi kiadású táblás csokoládék Carré méretben is elérhetőek (50g). De és ami szuper, hogy itt vannak a forró csokik is. A csípős azért odateszi magát rendesen, a fűszeres is csodás, a sós karamellás pedig nagyon komoly, annak már tavaly rabja lettem. De nagyon sok változat van, szerintem ezek prémium ajándéknak is kiválóak. Na, ki is megyek egyenesen a konyhába gyorsan!

 

hot_ch04.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1018006196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása