Nesze!szer

Folyékony, finom vitamin és még gluténmentes is!

2022. augusztus 04.

 

20220803_172031.jpg

 

Bárhogy is cifrázom, de vannak agyon hájpolt vitaminok, amelyektől én konkrétan rosszul vagyok. Nem elvont fogalomként értelmezve, hanem tényleg. Pedig istenítik... csak nekem nem vált be. Keresni kezdtem, melyikkel, mi lehet a probléma, van egy márka, ami totál kiesett és rájöttem, nekem a kapszulás változat nem mindig nyerő. Ennek kapcsán találtam meg egy olyan vitamincsaládot, amely folyékony vitaminokból áll. Hát azóta új dimenzióba léptem. Ezekben még a felszívódása is gyorsabb és iszonyat praktikusak. Fogom, megiszom és kész. 

Melyek az előnyei az iható fiolás vitaminoknak?

Az értékes vitaminok és természetes összetevők ideális kombinációja mellett a Marnys termékcsaládja az innovatív gyártási technológiával előállított folyékony formulának köszönhetően az aktív hatóanyagok gyors felszívódását garantálja. Teszi mindezt folyékony halmazállapotával, egy újfajta egészségmegőrzés lehetőségét kínálva. Nekem ezt adták vagy adják a Marnys vitaminok.

Az egyszeri adagolású, iható fiolás kiszerelés rendelkezik a folyékony formátumok minden előnyével, amelyek könnyebben bevehetők azok számára, akik nem szeretnek tablettákat, vagy kapszulákat szedni, amik mérete, vagy napi mennyisége miatt zavaróak lehetnek a mindennapokban. Ez a formátum kényelmesebb és praktikusabb, mint más folyékony formátumok. Sokan azért is választják az egyadagos, iható fiolákat, mert technikailag ez az egyik leghatékonyabb adagolási formátum. Emellett pedig jobb a felszívódása is, a hatóanyag gyorsan felszabadul, ami javítja a felszívódást és a biológiai hozzáférhetőséget (a hatóanyag elérhetőségét a vérben és a szövetekben). A hatóanyagok stabilitása megmarad, a formula nem változik vagy alakul át, köszönhetően az ellenőrzött hőmérsékletű, páratartalmú és nyomású környezetben történő töltés technológiájának. A folyékony kiszerelés hozzájárul ahhoz is, hogy a termék allergénmentes lehessen. Sokan glutén-, laktóz-, tojás-, cukorérzékenyek, a kapszulás vitaminok esetében pedig elkerülhetetlen a különböző adalékanyagok hozzáadása. És hát én ugye gluténmentesen táplálkozom, szóval nekem ez szuper. A folyékonyság további előnye, hogy a termék csak azt tartalmazza, amire valóban szükség van, így ételallergiások is biztonsággal fogyaszthatják, ez sok sorstársamnak lehet jó hír. 

Vitaminpótlás és szépségápolás nyáron is

A márkának több olyan vitaminja és étrend-kiegészítője van, amiket nem csak a hidegebb időszakban, hanem nyáron is ajánlott fogyasztani. A Marnys Magvital Forte liposzómális folyékony magnézium kényelmes és könnyen fogyasztható, narancsízű ivóampulla-, amely három magnéziumforrás ideális liposzómális kombinációja: magnézium-citrát, magnézium-szulfát és magnézium-pidolát, amely a több forrásból származó liposzómás formulának köszönhetően, magas biológiai hozzáférhetőséget és nagy mennyiségű elemi magnéziumot biztosít.

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, valamint a csontok egészségének fenntartásához, a szervezet elektrolit egyensúlyához, az idegrendszer normál működéséhez, továbbá a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. A termék glutén-, GMO- és laktózmentes, ráadásul vegán. Ez megint sok barátomnak jó hír.

A Marnys Phytalgem DREN teákból és növényi rügyekből készült sűrítményeket tartalmazó, ananászízű folyékony étrend-kiegészítő. Komplex összetételének és növényi alkotóelemeinek köszönhetően kíméletesen, de elképesztő hatékonysággal támogatja az anyagcsere-folyamatok fokozását. Borókahajtás és nyirfarügy található, amely nyomelempótlóként is funkcionál. A mat- és zöld te organikus kivonata méregtelenítő és energetizáló hatású is. És tudom, hogy ez is sokatoknak jó hír, ízületi gyulladáscsökkentő és csonterősítő is. No meg a lapos hasért is tesz, csak szólok. És ez is mindenmentes! 

Egy vitamincsomag, több megoldás!

Bizonyos ásványi anyagok nem csak önmagukban előnyösek, hanem azok kombinációi is igazán jótékonyan hatnak testünk működésére.

A vas a szervezet egészséges működéséhez létfontosságú nyomelem, azonban a szervezet nem képes annak előállítására, ezért azt a táplálékkal, szükség esetén étrend-kiegészítővel kell bejuttatni. Erre tökéletes a Marnys Ferrobine Max Vaskontroll. A vashiány sok embert érint, szerintem itthon a nők kilencven százalékkát, kialakulása mögött leggyakrabban az elégtelen vasbevitel, a csökkent felszívódás, vagy a fokozott vasvesztés állhat, ezért pótlása rendkívül fontos. Már akár a hajunk érdekében is. 

20220803_172047.jpg

 

A C-vitamin elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, hozzájárul a megfelelő anyagcsere-folyamatokhoz, elengedhetetlen az idegrendszer zavartalan működéséhez, csökkenti a kifáradást és a fáradtságot, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében is szerepet játszik. Rendszeres pótlására ideális a Marnys VIT-C 1000 Liposzómás C-vitamin étrend-kiegészítője.Én erre konkrétan rákattantam, annyira finom egyébként.  A csaknem egyedülálló Marnys K2- ÉS D3-Vitamin Tartalmú pipettás csepp hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez, valamint a szív- és érrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. 

Amennyiben pedig mindez nem lenne elég, akkor érdemes megnézni, milyen előnyöket ígér, ha mindezeket egyidőben alkalmazzuk. Ebben lehet segítségünkre a Marnys Vas + C + K2-D3-vitamincsomag. Érdemes tudni, hogy a K2-, a D3-, a C-vitamin és a vas együttes alkalmazása ideális támogatást nyújt a szervezet számára az immunrendszer normál működéséhez, továbbá a csontokra gyakorolt hatása is igencsak kiemelkedő. Rendszeres használat során energiával tölt fel, és elűzi az állandó fáradtságérzetet. A K2- és D3-vitamin kombinációja, a csontrendszer barátja 0 éves kortól adható, gyermekek és felnőttek számára, illetve várandósság és szoptatás alatt is szedhető. A termék, a hatékony felszívódás és a stabilitás fenntartása érdekében olívaolajat is tartalmaz. Az olívaolaj vivőanyag-alap, vagyis az olajsav kevésbé érzékeny az oxidációra, ezért nagyobb stabilitást biztosít a terméknek, mint a D-vitamin egyéb változatai. A K2- és a D3-vitamin együttes hatása szerepet játszik a megfelelő kalcium-anyagcserében, ezzel elősegítve a megfelelő csonttömeg fenntartását, valamint a szív- és érrendszer védelmét.A vas és a C-vitamin kombinációja lehetővé teszi, hogy a szervezetben minél több vas szívódjon fel. 

Jó hír, hogy nem kell többé külön beszerezni őket, köszönhetően a Marnys Vas + C + K2-D3 vitamincsomagjának, amibe az említett vitaminokat egybe gyűjtötték, így egyidőben történő alkalmazásuk sose volt még ilyen könnyű.

A csomag tartalmaz 1 darab Marnys K2-vitamin- és D3-vitamin tartalmú, pipettás adagolású, 1 darab vas tartalmú folyékony, valamint 1 darab C-vitamin tartalmú folyékony étrend-kiegészítőt is. Így könnyedén gondoskodhatunk szervezetünk teljes körű támogatásáról. Én ajánlom ezeket a vitaminokat, mert nekem igazán nagy segítséget adnak most. Nem kell attól félnem,hogy nem bírja a gyomrom és félóráig szédelegni fogok a bevétel után. Ez hisztiseknek és gluténmentesen táplálkozóknak is nagyon jól jöhet, de vegánoknak is. No meg utazáshoz is praktikusan tudod szállítani, nem törik szét vagy ilyesmi és könnyebb elrakni a kiszámolt darabokat.

Egyébként a Marnys cég spanyol anyavállalattal rendelkezik és igen minőségi alapanyagokból készíti a vitaminokat Én rég voltam ennyire hálás, mint azért, hogy ezeket megtaláltam. Csak lehúzod őket és kész! A szervezeted pedig köszönettel veszi! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1617899497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása