Nesze!szer

Fogápolás természetesen és bulisan!

2022. július 10.

 

20220706_121345.jpg

 

 

Fogkrém a tubusból? Ne már, az olyan uncsi... vagy megszokott inkább. Nem tudom, ki, mennyire kedvel a Lush termékeit, de én nagyon. És fogápolásra is szuper dolgaik vannak.

A fogkrémtabletta nagyon jóság tud lenni, a Refresher a gyerekeknek is szuper, mert színes és már jó kedvre is deríti az ember. Ez egy gyümölcsös-citrusos íz, szódabikarbónás formulával. Gyengéden, de azt kell mondjam, igen hatékonyan dolgozik a felszíni elszíneződéseken is, ráadásul van némi fehérítő és folteltávolító hatása is. Én totálisan rákattantam, úgy érzem, a kisebb fogköveket is megmozdította picit, nyilván nem pótolja a fogdokit. De annyira mókás, ahogy habzik ez a kis tabletta és valahogy sokkal jobban tisztának érzem a fogamat. 

 

20220704_154639.jpg

 

Gyermekem, mivel zselé imádó és rajong a Lush ilyen termékeiért, rábukkant a neten, hogy fogkrém zselé is van náluk. Nyilván azóta függ tőle, mióta megérkezett a cucc. Itt nem rá kell nyomnod, hanem a tégelyből veszed ki az ápoló cuccot. Több variációban is kapható és minidegyik az illóolajok segítségével adja a jóságot. Fehérítenek is, szeretni fogod és semmi mesterséges dolgot nem teszel a szádba, sőt.

20220706_121501.jpg

 

Napközbenre pedig szájfrissítő tablettáik vannak. Nyilván sikerült a rózsaszínt beszereznünk, Jól is néz ki és fini is és az egyik mostanában kedvenc illóolajam van benne: a kubeba, ami egyszerűen maga a pozitív életkedv szerintem illatba zárva. Grapefruit és narancs olaja is van ott egyébként, szóval citrusosságban nincs hiány. Táskába vele és simán bekapkodhatja az ember. Ami menő még, hogy minden fluoridmentes és ha kiürült a tégely, vissza is viheted a boltba! Szóval, természetes fogápolásra fel!  

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4417876333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása