Nesze!szer

Fantasztikus arcápolási újdonság: a természet és a tudomány találkozásával a kékfény okozta károk ellen

2022. március 18.

 

 

nu_skin_nyitokep_kek.jpg

 

Kékfény. Régen egy műsor volt, most pedig egy olyan valami, ami ellen védekeznünk kell, hisz káros a bőrünknek. Főleg azoknak, Főleg azoknak, akik sok időt töltenek kint a szabadban, amikor süt a nap,no meg sokat ülnek a számítógép előtt.. Mondom én, aki most ezt a bejegyzést hajnal ötkor írom nektek és ma sem leszek kevesebbet a laptop előtt nyolc-tíz-tizenkét óránál. Szóval ez olyan valami, amire én is elkezdtem egyre jobban figyelni, hisz az idő kereke forog, én pedig egészséges határokon belül, de keresem a megoldásokat a kozmetikumok terén a bőröregedés ellen. 

A bioadaptív bőrápolás új kifejezés a szótáramban, azt kell mondjam. A Nu Skin Nutricential termékcsalád az most, amit szeretnénk bemutatni nektek, nem véletlenül. Ezt ugyanis ú gy alakították ki, hogy teljes körű bőrápolási program részesei lehessenek és ez minden bőrtípus számára hatékony legyen. Nekem ez könnyebbség, mert nem kell azon filóznom, akkor most a vízhiányos részére ügyeljek a bőrömnek, vagy a T-vonalamra... segítik bőrömet jobban alkalmazkodni a környezeti kihívásokhoz. Azt soha nem titkoltam, hogy a természetes dolgok igazán közel állnak hozzám, sőt egyre közelebb és közelebb. Ebben a termékcsaládban most olyan növények kivonatai találhatóak, amelyek igazi kis hősök. Hősök abban az értelemben, hogy extrém körülmények között is bírják a strapát, valahogy úgy, mint mi, anyák az elmúlt kétévben. Ezek a csodás növénykék még növekedni, fejlődni is tudnak a zord körülményekbe, Chaga gyógygomba, szibériai ginzeng, maral gyökér, jerikó rózsa és illatos rózsagyökér. A belőlük készült kivonatok alkotják a bioadaptív komplexet.  Tehát felkened és a nem lemosandó termékekben ezeknek a növényeknek a kivonatai segítik a bőrt, hogy könnyebben megküzdhessen a környezetből érkező negatív hatásokkal. És nem kell nézegetni, melyik termék jó a bőrödnek, mert úgy lett kifejlesztve, hogy minden bőrtípushoz megfelelő legyen.. Mondom is, miket kezdtem el használni most ezekből, mert 3 újdonság is megjelent most a termékvonalban. A Nutricentials Bioadaptive Skin Care, mint rendszer már egy éve létezik, de megjöttek az új indulók és milyen jó is ez. Pont a legjobbkor. 

 

nu_skin_kek_kremes.jpg

 

Pillow Glow Éjszakai Arcmaszk

Oké, hát a maszkokért odáig vagyok, ezt sem titkoltam eddig. De hosszan ejtőzni mindenféle anyagokban nincs időm. Szerintem a Nu Skin pont rám gondolt és arra, hogy imádom az ilyen gélkrém állagú dolgokat, amikor megalkotta a Pillow Glow-t. Megcsinálod az esti kis rutinodat és mielőtt a párna és te közelebbi kapcsolatba kerülnétek, felrakod. Nem, nem lesz tőle zsíros-tocsogós, imádni fogja az arcod. És azt tudjuk ugye, hogy a bőr éjjel dolgozik leginkább, tehát a csodás hatóanyagok ilyenkor  még inkább támogatják a természetes megújuló folyamatokat.  Sőt, ilyenkor lép működésbe a bokorhere, ami a kék fénnyel szemben véd (helló képernyős pajtikák!), a mélytengeri víz, ami fokozza a bőr ragyogását és a vörösalga származik ami segíti a bőr természetes vízzáró barrier rétegét. Az eredmény pedig: na, ezt ki kell próbálnod. Jóval üdébb, rugalmasabb bőrszerkezet és fiatalosabb vonások. 

Eye Love Bright Eyes szemkörnyékápoló hidratáló krém

Lássuk be, hogy én vagyok a lány, vagy nő, akinek nincs rossz bőre, viszont elég vékony, ami van. Tehát a szemem körül nemcsak néhány szarkaláb van, hanem jut rendesen. A Nu Skin most kihozta az Eye Love Bright Eyes hidratáló krémet, ami könnyű, krémes állagú és már felkenéskor érzed a hűsítő hatását. A szemkörnyéki ráncoknak és barázdáknak adja a tutit, valamint segít eltűntetni a fakó, egyenetlen megjelenést. Smink alá is javaslom, nagyon jó fedést ad, sokkal szebben mutat az alapozó is, simává teszi a szem körüli területet. És hát ő is véd a kék fény ártalmai ellen, de csökkenti a puffadtságot és tekintettel van a tekintetünkre is, hisz ragyogóbbá teszi. 

Complexion Protection ásványi fényvédő krém

A hosszú hétvége gyönyörű napsütésére én felkészülten érkeztem, vagy hát inkább csak bíztam benne, hogy hasznos lesz, ha viszem a fényvédőmet magammal. Ugyanis a harmadik újdonság most a Nutricentials porftólióban egy széles spektrumú, 50 faktoros ásványi fényvédő krém, mely növeli a bőr ellenálló képességét, de persze védelmet is nyújt a stresszfaktorokkal szemben - már, ami a bőrünket éri. Complexion Protection a neve. Ami érdekes, hogy ez egy enyhén színezett formula, ami már ad egy igen szép bőrárnyalatot, de közben antioxidáns hatású karnozinnal véd ő is a kék fény és az infravörös sugarakkal szemben. Ad egy természetes ragyogást az arcnak. Számomra az 50 faktoros fényvédelem elég fontos, mert télen mindig helyrerakom a bőrömet a hiperpigmentáció tüneteit eltűntetve és nem szeretném, hogy újra megjelenjenek rajtam a barna foltok, tehát enélkül most a túloldalra sem megyek át, mondanám némileg kisarkítva, de már most fontos a fényvédelem, tényleg. 

 

A Nutricentials® portfóliójából összesen 16 termék közül választhatjuk ki a kedvenceinket: három arctisztító, két tonizáló, öt hidratáló, egy szemkörnyékápoló, egy ásványi fényvédő krém, egy maszk, egy bőrradír, egy erőteljes szérum és egy éjszakai maszk. Mindezek nem a bőrtípusodnak készültek, hanem neked. És ami még igazán fontos, nekem és sokunknak. A fenntarthatóság. Ez a Nu Skin szívügye is, egyfajta tudatosság és felelősségvállalás, amit komolyan vesznek. Nemcsak szuper összetevők vannak a termékekben, hanem arra is törekszik a cég, hogy a kozmetikumok minél több újrahasznosított műanyagot tartalmazzanak és ezek száma egyre csak bővül. Azt gondolom, ma már nem a vészharangot kell kongatni a bolygónkért, hanem felelős döntéseket hozni a vásárláskor is. Csodás kipróbálásokat nektek, nekem most beépültek a mindennapjaimba ezek a Nutricentials újdonságok! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5517780528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása