Nesze!szer

Hello új chocoMe!

2022. január 30.

 

inst_02.jpeg

 

Tudjátok, a csoki fontos része az ember életének - nálunk legalábbis....D  A nemrég újabb nemzetközi díjjal elismert chocoMe ez év elején is friss meglepetéssel bűvöli el a csokoládéimádókat – az új termék nemcsak a manufaktúra koncepciójába passzol, de a csokoládékülönlegességek sorának is méltó folytatója - eközben valami egészen újat hoz a termékpalettába.
A griffé szó jelentése karcos. Mészáros Gábor, a chocoMe megálmodója ezúttal szándékosan szembement az esztétikus csokoládé fogalmával, így született meg a Mandula pálcikák Maldon sóval, fekete szezámmal, granolával tejcsokoládéban, azaz a Griffé, amelynek darabkái éppen olyan bársonyosan ínycsiklandóak, amennyire „rendetlenek”– a dobozon belül karcolják, karistolják egymást.
A Griffé egy olyan egyedülálló mandula rocher, amelyben a mandulapálcikák frissen pörkölt fekete szezámmaggal és granolával találkoznak magas kakaótartalmú tejcsokoládéban. Mindezeket a számunkra legfinomabb és legkedveltebb Maldon sóval ízesítjük”- mondja Mészáros Gábor.
A csokirajongóknak kihagyhatatlan, eléggé erős gourmet finomság, szeles időben különösen ajánlott.. és ha eláll a szél, akor is. 

 

inst_03.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7716953588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása