Nesze!szer

Kollagén? De melyiket válasszam?

Ezekre a szempontokra figyelj!

2021. július 14.

 

kollagen_nyitokep2_2.jpg

 

Nem egy kollagénes témát hoztam már nektek a blogon. Miért is? Mert nagyon, de nagyon sokat tud segíteni igazán sok problémában. A hajkorona növését serkentheti, a körmöket erősítheti, simábbá teheti az arcot és még a narancsbőr ellen is igazán szuper lehet, sőt, az ízületeknek is jó .... ha és akkor, amennyiben megfelelő készítményt választunk. Most erről fogok mesélni nektek, mire is figyeljetek! 

Mitől lesz jó és számodra hasznos egy készítmény?

- Kollagén van benne és nem kollagénes rajta a pontos felirat, mert ilyenkor pontosan tudhatod, irdatlan mennyiséget kellene belőle naponta fogyasztanod, hogy tényleg hatásos legyen

- Könnyen le tudod nyelni

- Minél magasabb a kollagéntartalma, annál jobb, de azért ne menj 10 000 mg fölé, mert nem hasznosítja a szervezet. 

- Minél kisebb a benne található kollagén molekula, annál könnyebben épül be. (Ugye, erről a témáról arckrémek esetén is írtam nektek bőven!) 2000 Dalton alatti az ideális

- Csak olyan válasszál, ha az arcbőröd miatt szeretnéd fogyasztani, amely kifejezetten a bőrre van kitalálva! Ez nagyon fontos!

- Nézd meg, mit tartalmaz. Nagyon sok drogériás készítmény B-vitaminnal van tele leginkább és hát sok mindenre jó, de leginkább az étvágyad növelésére, tehát hízni fogsz tőle.

- Anti-aging célokra hidrolizált kollagén peptideket tartalmazót válasszál, ezek épülnek be legjobban és növelik legoptimálisabban a bőr hidratációját

Nem az a lényeg hogy por vagy kapszula formájában szeded a kollagént, sokkal inkább az, hogy mennyi hatóanyag van benne. Lehetőleg a bioaktív variánsokat részesíts előnyben, hiszen ezt kollagén forma, az amelynek a felszívódása hatásos. 

- Amennyiben az ízületed miatt szeretnél kollagént szedni akkor pedig olyan kollagént válassz, amiben van olyan hatóanyag, amely ízületi problémákra nyújt segítséget: ilyen az MSN, Glükózamin, kondroitin.

- Nézd meg, hogy GMO mentes legyen és antibiotikumokat se tartalmazzon. Általában erről honlapokon találsz információt, hiszen akinek ilyen a terméke, az büszke rá és feltünteti.

- Nézd meg, a kollagén mellett mit tartalmaz. A bőrödnek szüksége van hialuronra és elasztinra is az igazán szép és rugalmas bőrképhez. Keress olyat, ami ezeket is tartalmazza és lehetőség szerint hasznos vitaminokat is.

- Plusz tipp: legyen benne C-vitamin mindenképpen, mert segíti a felszívódást. Ez szinte must have!

 

Remélem, hasznos volt számodra és a bőröd számára is a post. Mindenki maga döntse el, neki mi a legjobb, én szempontokat írtam össze, hogy minél jobban járj. Azt tudjuk, hogy bizonyos kor után az arckrémek használata nem elég. Ha belülről nem megfelelő állagú az arcbőr, gyakorlatilag csak össze-vissza kenegetjük a dolgokat, de igazi áttörés nem jön. (Bocsi, ez van) 

Amit én fogyasztok most: Collagen Coctail Komplex névre hallgat. Messzemenően jó a hatóanyag tartalma (9800 mg) és nemcsak kollagént tartalmaz, hanem hialuront és elasztint is. A bőrre lett kifejlesztve, szóval oda fejti ki a hatását, bár lehet, hogy valakinek az ízületekre is segít, de az arcbőr és a narancsbőr szépülésére ajánlom inkább. Sok-sok vitamin van bennne, cink is, amiről tudjuk szintén, hogy nagyon fontos, hisz segít fenntartani a bőr egészségét is. Semmi felesleges dolgot nem tartalmaz, díjat is nyert a Parlamentben, egyedülálló és igazán innovatív az összetétele. Keverheted teába, italba én simán leküldöm este, finom, gyümölcsös íze van. Miért este? Mert akkor tud legjobban beépülni minden. Pr ajándékként kaptam, szóval ez nem hirdetés, ajánlani tudom csak. A weboldalt ITT találod, most kedvezményesen vásárolhatod meg. Igyátok szépre magatokat! 

 

20210706_084449.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr716627446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása