Nesze!szer

Rubint Réka termékek: életmódváltás otthon is?

2024. január 11.

 

rubint_reka_kollagen.jpg 

 

 Az, hogy az ember szeretne egészségesebben élni, jobban figyelni magára, általában alap. Főleg ugye január tájékán...Nyilván tenni is kell érte és eljutni arra szintre, hogy attól, hogy egy edzőteremben töltjük a fél életünket, vagy tiktokos edzők videóit nézzük még semmiféle szinten nem garantált az egészség, mint fogalom. Komplex dolog ez, erre jött rá Rubint Réka is az elmúlt évek alatt, hisz ő már nem csak edző, de komoly motivátor is lett, példa sokak számára. Nőként, anyaként. Lehet szeretni, nem szeretni, mindenkinek szíve joga, de elismerni ezt az életutat azt biztos kell. Réka már régóta törte a fejét abban, hogy többet adjon a követőinek. 

És most már 2023 végétől 12 Rubint Réka Alakreform termék várja a női egészségre vágyókat a Rossmann polcain. 


"Nemcsak a test, hanem a lélek egészségét is támogatja Rubint Réka a fitneszedző karrierje mellett az életvitelével is inspirálja a rajongóit. Hosszú évek óta elkötelezett az egészséges életmód mellett, az életmódváltás
számára nemcsak egy fizikai állapotot, hanem a lélek egészségét is jelenti. Az Alakreform termékek tervezése során így kiemelt figyelmet fordított a hatékonyságra és az összetevőkre, ezáltal minden egyes termék garancia a minőségre." - mondja a sajtóanyag.

Ma már edzés előtt bevethető krémet, a bőrünk szépségéért sokat tevő kollagént és akár multivitamint is vásárolhatsz általa. A csomagolás olyan "rékás", szép, nem hivalkodó, de azért felhívja magára a figyelmet. 
Ezek a speciális étrendkiegészítők kifejezetten a nők, vagyis a mi igényeinkre szabva készültek, a tizenkét termék között megtalálhatók kollagén és multivitamin készítmények, továbbá proteinitalok és narancsbőr elleni krémek is, amelyek a női egészségügyi és szépészeti célok elérését egyaránt támogatják... az otthonunk kényelméből is. 

rossmann_rubint_reka_071223_002.jpg

 

Nekem a kedvencem a Rubint Réka Alakreform Joint tabletta, mert korábban ugye nem keveset sportoltam és az ízüzeleteimnek kell a támogatás. Ez egy komplex készítmény, olyan klasszikus hatóanyagokkal, mint a Glükozamin-szulfát, kondoritin-szulfát, MSM, kollagén és C-vitamin. 60 darab van benne, könnyen lenyelhető és még ízben is jó. A másik, amit nagyon ajánlok, az Ashwaganda kivonatot is tartalmazó Rest nevű kapszula. Sokkal nyugisabbak lesznek a mindennapjaid, cink is van benne és számos más "rest"-et támogató összetevő. A kollagénje is finom, arra sem tudok rosszat mondani, de nem is szeretnék, tényleg jó ez a mangós íz és nem hal az alapja, szóval nem érzed azt a fura mellékízt, van benne pluszban még ott is folsav, Biotin, B6, 

60 Rossmannban találod meg a termékeket, nézd végig őket, nagyon hasznosak, edzéshez még jobban felpörgetőket, fehérjeporokat is találsz a választékban. Keresd azt, amire neked és a testednek pont szükséged van. 

 

rubint_reka_joint.jpg


A tervezés során fontos szempont volt számunkra, hogy olyan színvonalas táplálékkiegészítőket hozzunk létre, amelyek teljeskörűen biztosítják az életmódváltást. Így alkottuk meg az Alakreform táplálékiegészítőket, amelyek a
minőség és elkötelezettség jegyében jöttek létre. Segítségükkel könnyedén beilleszthetjük az egészséges szokásokat a hétköznapokba, így motiválni tudjuk a fogyasztókat céljaik elérésében. Külön öröm számunkra, hogy a Rossmann is támogatja az egészséges életmódra buzdító törekvéseinket” – tette hozzá  Rubint Réka, az Alakreform alapítója. Hajrá Réka és éljünk  jóval egészségesebben!

rubint_reka_alakreform_cuccok.jpg

 

Ps: azért tételesen is felsorolom nektek, milyen termékek vannak a vonalban.


RUBINT RÉKA ALAKREFORM COLLAGEN+ POR MANGO 300g
Magas kollagéntartalmú étrendkiegészítő ital, amely tökéletes és ízletes megoldás lehet a napi kollagénbevitel kiegészítésére.

 LOSS 60caps
10 aktív hatóanyagot tartalmazó diétát támogató formula, mely összetevői között egyaránt találhatóak hasznos mikrotápanyagok, aminosavak, és növényi kivonatok.

REST 60caps
Ashwagandha kivonatot és ásványi anyagokat tartalmazó komplex formula.

JOINT 60tabs
Komplex ízülettámogató készítmény, olyan klasszikus hatóanyagokkal, mint a Glükozamin-szulfát, kondoritin-szulfát, MSM, kollagén és C-vitamin.

WOMEN MULTIVITAMIN+ 60tabs
Komplex multivitamin készítmény, amely megfelelő mennyiségben tartalmazza a szükséges mikrotápanyagokat, vitaminok és ásványi anyagok tekintetében egyaránt!

 CLEAR 60tabs
Szennalevelet, útifűmaghéjat, glükömannánt, C-vitamint és emésztőenzimeket tartalmazó étrend- kiegészítő készítmény.

YOUNG 120caps
Komplex kapszula, amely kielégítő mennyiségben tartalmaz hal- és marhakollagént, hialuronsavat, MSM-et, és kiegészítő mikrotápanyagokat.

FIBER COMPLEX CSOKOLÁDÉ-KÓKUSZ 500g
Vegán, laktóz- és kazeinmentes étrendkiegészítő isteni ízvilággal, és magas rosttartalommal.

PROTEIN PLUS CSOKOLÁDÉ 500g
Magas fehérjetartalmú élelmi rost forrás magával ragadó ízvilággal, kiegészítő emésztőenzimekkel a mindennapos egészséges étrend kiegészítésére.

 COLLQUID MANGO 500ml
Folyékony kollagénformula hozzáadott szépségtámogató mikrotápanyagokkal, frissító, egzotikus ízvilággal!

 ULTRA POWER 500ml
Folyékony étrendkiegészítő, kifejezetten az edzések támogatására magas koffeintartalommal, kiegészítőmikrotápanyag tartalommal, funkcionális hatóanyagokkal.

SHAPE+ KRÉM 200ml
Narancsbőr elleni krém a bőr alatti zsírlerakódások kezelésére, mindennapos használatra.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8618298085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása