Nesze!szer

Szörp és éremeső a pohárban!

2020. október 28.

mayer_eper.jpg

 

A szörp nálunk egy állandó téma. Mondhatnánk, hogy az asztalon hever, de inkább a konyhapulton. Ugyanis, szörpoös nemzet lévén, isszuk, de és csak kizárólag itthon, magunkkal vIzet viszünk mindenhová. A vesszőparipám, mondjunk más lovam nem sok van, hogy ne agyoncukrozott mesterséges szörnyűséget igyunk, ha már szörpölünk. Egy étteremben találtam rá a Mayer szörpjeire, amiről rögtön éreztem, hogy más. Sokkal teljtebb, gyümölcshöz jobban hasonló az Izvilága az italuknak. Aztán megtudtam, hogy ők tulajdonképpen egy éttermes család voltak, akik saját helyükre kerestek megfelelő szörpot: de nem találtak olyat, ami tartósItószermentes és nem agyoncukrozott akármi. A többi már a legenda része. A lényeg, hogy egyre jobbak és jobbak, kreatIvabbak és az ország számos területén kóstolhatod már őket. Most a neves Great Taste Awardson nyertek, de inkább nyereményesőnek mondanám. A londoni illetőségű, az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on közel 400 bíráló
részvételével nagyjából 2 hónapnyi kemény munkával választják ki a világ legjobbnak ítélt ételeit,élelmiszereit és – többek között – szörpjeit. A nyertesek számára adott pecsét, a csillag jelképezi azt a minőséget és azt a befektetett energiát, amelyek ezeket a termékeket a nagy átlag fölé helyezi. Na mondom is, a Mayer manufaktúra mely termékei nyertek:

 Mayer Prémium Chilis málnaszörp (két csillag)
 Mayer Prémium málnaszörp (egy csillag)
 Mayer Prémium eperszörp (egy csillag)
 Mayer Jeges tea (egy csillag)
 Mayer Prémium mangószörp (egy csillag)
 Mayer Prémium feketeribizli szörp (egy csillag)

Szerény véleményem szerint, a magó az például olyan lett, hogy ne hagyd ki az életedből. A gyermekem a málnáért van oda egyébként, a chilis málnaszörp pedig már jó hangzik. Lehet, hogy az újabb hétvégi halloween partyn ezt vetjük be a zombi koktél alapanyagának. Szóval igen, ha látjátok a Mayer szörpöket egy nevesebb delikátesz üzletben, akkor tudhatjátok, itt bizony prémium kerül majd a poharatokba. És miről szól a világ most, ha nem erről? Hogy végre minőségit adjunk magunknak és nemet mondjuk sok másra! Egészségetekre! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1816247584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása