Nesze!szer

Hello PregHello: minden info egyszerre a kismamáknak!

2020. május 14.

 

 

preghello_magzat.jpg

 

 

Amikor várandós voltam, emlékszem, hogy egyik fórumot bújtam a másik után. Könyveket vásároltam, kérdeztem mindenkitől, ezer és ezen helyen keresgéltem. És még Igy sem tudtam kb, melyik vizsgálat kötelező, melyik erősen javasolt, mi az, amit rám akarnak sózni és mi az, amire tényleg szükségem van. Szerencsére, a védőnőm adott egy listát, amin rajta volt, hogy mi az, amit felesleges megvennem, bár sokan azt fogják mondani: must have. Na, ennyit rólam.

Akkoriban az appok még nem voltak ennyire jók, mint most. Nemrég megismerkedtem Nórival, aki maga is hasonló dolgokkal találkozott várandósként, mint én. Nem elég, vagy nem kielégItő információk stb... Aztán megszületett a kisfia és úgy érezte, tenni akar az anyukákért. Hosszas, szakértői oldalak felkutatása, lektorálás után elindult általa útjára a PregHello app,  Ez IPhone-ra és Androidra is letölthető és megtalálsz benne minden információt, amit szeretnél, amire vágysz. Azt is, mekkora most születendő kisbabád, vagy mit vigyél a kórházba, szabad-e megenni az étteremben az áhItott ételt, vagy mikor kell menned orvoshoz. És mondjuk te nem esel bele abba a hibába, hogy nem viszed a kiskönyvedet a fogorvoshoz... ezért mondjuk nekem leordItotta a hajam a fogdokinő, igen kedvesen, azóta sem mentem a környékére sem.

Ja, ingyenesen letölthető persze! A kismamák eddig imádják, szerintem piros pontot kapsz, ha te is ajánlod valakinek! Éljenek a zseniális magyar találmányok, appok! 

 

 

norimark_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8115692866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása