Nesze!szer

A Gucci karácsonyi reklámját magyar operatőr készítette!

2023. november 19.

 

 

 

Úgynevezett rejtett vágásokkal készült a Gucci karácsonyi hirdetése, ami igazán impulzívan hívja fel a figyelmet az együtt töltött idő fontosságára. A laza sikk az alap és hozzá jön a tér és a ruhák szépsége. Mindez pedig Rév Marcell kezében volt, aki operatőrként jegyzi ezt a reklámot. Nem ez az első közös munkája a divatházzal, hisz Billie Eilish főszereplésével is készült már reklám a ház számára. Rév Marcell olyan nevekkel is dolgozott már, mint Beyoncé és Miley Cyrus és ne feledjük el az Eufória-sorozatot, amiért egy Emmy-díj büszke tulajdonosa is. 2018 óta él az Egyesült Államokban egyébként családjával (felesége divattervező).

 Ps:

Hivatalosan is a stáb:

Creative Director: Sabato De Sarno, Artistic Director: Riccardo Zanola, Cinematographer: Marcell Rev, Stylist: Alastair McKimm, Music: I Feel Love Written by : Pete Bellotte, Giorgio Moroder, & Donna Summer, Published by Warner Chappell Music Publishing Italy

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr918261913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása