Nesze!szer

Ingyenes anyajegyszűrés az Eucerin támogatásával

2024. április 02.

 

10-img-consult-your-doctor-ecom1200x1200_72dpi.jpg

 

 

Ugye, mindenki tudja már, milyen fontos, hogy az anyajegyeinket vizsgáltassuk évente! Az öngondoskodás nemcsak a megfelelően kialakított bőrápolási rutint vagy a beiktatott énidőt jelenti, hanem azt is, hogy egészségünket szűrővizsgálatokkal is óvjuk. Az Eucerin bőrápolási márka a prevención túl a rendszeres ellenőrzés fontosságára is szeretné felhívni az emberek figyelmét, hiszen ez sokszor életeket menthet. Ezért 2024. április 2-től 30-ig ingyenes anyajegyszűrő vizsgálatokat tesz elérhetővé. A kezdeményezéshez olyan neves intézmények csatlakoztak, mint az Országos Onkológiai Intézet vagy a SOTE Bőrklinikája. Az akció keretein belül
közel 400 vizsgálati időpont nyílik meg 35 budapesti bőrgyógyász közreműködésével bárki számára.
A melanóma sok esetben hasonlít a normál anyajegyekre, azonban ezek 70%-a már eleve rosszindulatú daganatként keletkezik a bőrön. Jól kezelhető, ha időben felismerésre kerül, azonban a kései diagnózis súlyos következményekkel járhat. Magyarországon jelenleg évente 2500 új beteget diagnosztizálnak, köztük sok a fiatal felnőtt is. A szűrővizsgálat teljesen fájdalommentes és csupán néhány percés egyáltalán nem fájdalmas. Ezalatt a bőrgyógyász megvizsgálja részletesen az anyajegyeket egy speciális eszközzel, a dermatoszkóppal.

Az Eucerin szorosan együtt dolgozik bőrgyógyászokkal, így amikor megszületett a díjmentes anyajegyszűrő kezdeményezés gondolata, egyértelmű volt, hogy ezen orvosok megkeresésével és összefogásával igazán nagyszerű eredmények érhetők el. Így az Eucerin támogatásával 35 budapesti rendelőben közel 400 ingyenes vizsgálati időpont lesz elérhető április hónapban. Ezekre a rövid szűrési alkalmakra bárki bejelentkezhet és tehet egy lépést egészsége megőrzésének érdekében. Az Eucerin szeretné, ha a kezdeményezés minél több emberhez eljutna, így népszerűsítésében szerepet vállalt Dobos Evelin színésznő is, aki saját érintettségéről mesélt: „Kiderült, hogy a leszedett anyajegyem melanóma, azaz rosszindulatú elváltozás volt. Ezek után minden szükséges lépést megtettek az orvosok, ilyenkor egy újabb műtét következik és újabb szövettan. Öt év eltelt, gyógyultnak számítok. Ha akkor nem mentem volna el erre a vizsgálatra, akkor ma már lehet, hogy sokkal nagyobb bajban lennék. Azóta a fényvédelem extrém figyelmet kap a mindennapjaimban.”
A bejelentkezés menete
A vizsgálatra való jelentkezés egyszerű és gyors. Mától a www.eucerin.hu/ingyenes-anyajegyszures oldalon ki kell választani a legszimpatikusabb bőrgyógyászt és felvenni vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségen. Mindenképp szükséges jelezni, hogy az Eucerin által szervezett ingyenes anyajegyszűrésre irányul a jelentkezés. Ezt követően a kiválasztott orvos rendelője a megadott elérhetőségen jelez vissza, hogy megerősítse az időpontfoglalást. Éljetek a lehetőséggel, mert tényleg fontos, hogy vigyázzunk magunkra!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9918369169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása