Nesze!szer

Amivel jól indul a (titkos) reggelem: a granola!

Gluténmentes zabpehelyből!

2020. május 13.

 

 

granola_kezd.jpg

 

Aki engem nem ismer, vagy csak távolról, az nem is tudja, milyen fontos számomra, melyik termékben, mi is van. Főleg az ételeknél és kozmetikumoknál vadászom ezt. Igen, mert korábban ezzel is foglalkoztam. A fitnesz világából jövök némileg és pontosan tudom, milyen átverések vannak mindenhol. Hogy mire mondják azt, egészséges, aztán pedig ránézel az összetevőkre és látod: cukor, cukor és cukor. Persze, nem vagyok szent én sem, de a reggeleimből nem engedek. Tényleg nem.

A napom indItásnál csak egészséges összetevőket és jó minőségű ételeket fogadok el: magamtól is. Nekem a reggel az egy szertartás, az én-idő, az a szentség. Ilyenkor kényeztetem magamat. Új kedvencem a Mendula nevű termékcsalád granolája. Illetve több változat is van náluk. Mind kiváló alapanyagokból, de megmondom őszintén, elsőre a csomagolásukba szerettem bele. Tetszett, hogy láttam, mit találok a dobozban és nem egy láthatatlan zacskóban csörgettem az összetevőket. A legfőbb alapanyag ugye itt a zabpehely. A mi számomra öröm, hogy gluténmenteset használnak, ami ellenőrzött körülmények között készül és prémium minőségű. Mondjuk, én zabpehely rajongó vagyok, mert igen jó hatásai vannak, semmi nem tisztIt úgy belülről, mint ez és a felszIvódása is igen jó. Ezekben a granolákban, vagyis müzlikben roppan a pehely, nem töttyedt, finom. Majjdnem minden alkotórész itthon terem, a dió Lovasberény mellől jön, a mogyoró a Balaton felől, az aszalt meggy, ami a nyáriasabb Izvilágű summer fruit termékben van, az pedig kén-dioxid nélkül lett aszalva. Ugye, nem is tudtad, miket eszel meg, ha nem figyelsz oda? Vegán és gluténmentes mind!

mendula_osszes_nagy.jpg

 

Szó, mi szó, nekem ezek a termékek most megadják az alaphangot a reggelimhez. Ami még számomra szimpatikus, hogy tudom, kik állnak a Mendulák mögött. Egy fiatal házaspár, aki először facsemetéket ültetett, aztán elkezdett azon  gondolkodni, mi is legyen a gyümölcsökkel, majd az anyuka már nem akart csak lisztes sütiket készIteni az édességvágy csillapItására...Igy lassan termékek is születtek. Válogatott alapanyagok, mind-mind szakértelemmel és szeretettel összeállItva. 4 fajtát kaphattok most az üzletekben vagy online ezekből, Berry delight, Apple pie, Summer fruit és a legédesebb: a Chocolate lover granola. Mindegyik isteni. De annyira, hogy egész konkrétan egyik nap a gyermekem közölte, ő bizony már ezt akar vinni magával, ha megyünk a kutyát sétáltatni a parkba, legyek kedves a Mendula granolából csomagolni. A mandulákat imádja kienni belőle, ropogtatni mindent. Én pedig a lelkiismeretem újabb furdalása nélkül adhatok neki belőle.

 

granola_insta.jpg

 

Persze, csak annyit, hogy nekem is maradjon, amIg ő reggel még alszik, én szépen, nyugodtan, magamban falatozhassak. Magyar granolából én még nem ettem ilyet jót. Ma például a Summer fruitot kanalaztam reggel. Először tej nélkül, igazán roppanósra hagyva, utána öntöttem csak nyakon, persze, mandulatejjel. Annyira finom, hogy én, ahol tudom, vinni fogom a hIrét ezután. Minőségit és jó alapanyagot adhattok magatoknak, igazán finomat. Én-idő level sok! Imádom! 

Ps: most már az Intersparokban is megvásárolhatjátok ezeket, aki pedig megkóstolná, jöjjön az instámra és most meg is nyerheti, katt IDE.

 

 

granola_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8715688342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása