Nesze!szer

Online is oktathatsz szépséget: magyar sturtup újdonság!

2020. március 13.

 

 

 

flive_pinterest_nyit.jpg

 

Immáron elmondhatom, hogy hosszú évek óta a szépségiparban, illetve körül dolgozom. Olykor új termékeket találok ki, sajtótájékoztatókat szervezek, rendezvényen moderálok. Az utóbbi egy-két év pedig gyakorlatilag robbanásszerűen történt, csilliárdokra nőtt a beauty iparág nagysága és szakértők szerint ez csak emelkedni fog. Ma már a fiatalok döntő hányada beauty addict, olyan szépen sminkel, hogy csak na, minden sarkon körmös van, fodrászat, a jobbaknál pedig időpontot kapni egy űrgalaktikus utazáshoz hasonlatos (lehetetlen). A képzések pedig? Hát, az megint jó kérdés, hiszen egy alkalmas időpontot találni, amikor odaér mindenki, az előadóval is minden rendben, megérkezik, a szálloda is szuper... na, ez megint bonyolult kérdés.

Ezt a gap-et lovagolta meg egy magyar sturtup, akikkel nemrég ismerkedtem meg. Flive az app neve, amit, ha letöltesz, egy közösség része leszel és egy oktatási platformot is kaphatsz, amennyiben oktatnál. A Flive-on a beauty most a fő téma, mindenki, akit érdekel a téma, szépen sminkel, tanulna, imádja a füstöset, már le is töltötte. Az oktatók totál átlátható rendszerben adhatják át a tudásukat, nem lesz gond a pénzek kifizetésével, ahogy ez a zárt Facebook csoportokban eddig ugye nem egyszer volt. A lehetőségeknek igen nagy a tárházba a Flive-nál, nincs mese, ez már lassan eltörli a régi, együnk együtt pogácsát és majd akkor megtanuljuk az új technikákat virtust. A Flive persze nem kér okmányokat, tehát te magad döntöd el, kit is követsz, de nyilván sokatoknak van a világban olyan, akiért odáig van. A Flive arra is lehetőség, hogy akár egy kanadai mestertől tanuljál, vagy Kiskunlacházáról sztár legyél a szakmádban, protekció és mindenféle ismeretségek nélkül. Szóval: hello Flive, üdvözöllek a szépségszakmában és gratulálok a magyar srácoknak! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9715518458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása