Nesze!szer

Vééégre egy hely, ahol automatából jön a bor!

2020. február 18.

 

 

easy_wine1.jpg

 

easy_wine.jpg

 

Azt mondják, az embernek csak gondolnia kell arra, amit szeretne és az megvalósul. Néhány hete megnyitotta egy új hely a kapuit, ahol az álmom öltött testet a Hold utca 23 szám alatt. Bor gombnyomásra. Belépéskor kaptam egy műanyag kártyát, amit csak egy boros automatába kellett illesztenem, mint egy bankkártyát és már meg is jelölhettem, mennyit kérek az adott borból. Meg kell mondjam, mindegyik nedü a csúcs kategóriából kerül ki, ami a rendszerbe kerül be.

Idézem:

"'A borkóstolásban az olasz WineEmotion rendszer mutat új utat, hiszen a vendégek saját maguk válogathatnak az automata, kártyás rendszer széles választékából, de igény szerint profi sommelier is segítségükre lehet. A borválaszték különlegessége, hogy főképp olyan tételeket tartalmaz, amelyek ritkán érhetőek el poharas kiszerelésben. A kóstolás mértéke három mennyiség közül választható ki: negyed, 1 vagy 2 dl, amelyet a bor felett található gomb megnyomásával tölthetünk ki saját magunknak egyszerűen, gyorsan.'

 

easy_wine2.jpg

 

 

Az instámon láthattátok, hogy elég illusztris társaságban tesztelhettem a helyet a Hold utcában. A barátaim körében, mondjuk eképpen. Miért is? Azért, mert Vajda Pierre alakitotta ki az ételek koncepcióját, igazán friss és nem a megszokott bisztró választékot kitalálva. (Tehát egy jó arc pipa!) És igazán remek társaságot invitáltak meg, gratula a pr-csapatnak.

Lakatos Márkkal górcső alá is vettük a finomságokat. A polip az összes csápjával meggyőzött, Dalma barátnőm a kacsára ment rá, nekem meg minden bejött. Még a dödölle is. A hely pedig laza, nem feszengős és igazán szép a belső design is. A borok választéka tényleg jó. Igazán szuper, hogy úgy tudsz a pajtásaiddal, vagy kedveseddel kóstolgatni, hogy nem kell mindenből nagy adagot kérni. Hát, nekem eléggé betalált ez a kis innováció, mert annyit tudok rajta mekengeni, mit is próbálnék, nem lesz-e sok, mi van, ha túl fanyar, túl akármi... boros barátnémmel megyek ide vissza, már most látom. A hely lokációja is igen jó, az örökmécsesnél, a belvárosban van. Nem túl sűrű, nem full turistás, de belváros. Imádom. És a kacsából egész biztosan kérek majd hozzá, mert teljesen barátiak az árai. Azt gondoltam, ha ennyire fenszi az Easy Wine, biztos drágább lesz. De nem! Bátran ajánlom, menjetek kóstolgatni! 

 (A facebook oldaluk ITT)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3515478300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása