Nesze!szer

A 3 legtutibb termék az arcodra a nyárra

2019. július 22.

 

3_arcra_valo_termek_nyarra.jpg

 

A tavalyi nyár óriás felfedezése volt számomra a Lancester 50 spf-es bb-je. Gyönyörű fedést adott és védett is, imádtam. De ugye, az ember mindig keresi, mi van még a piacon. Idén is sikerült 3 szuper fényvédős arcápolós termékre lelnem, amit most be is mutatok nektek. Mert ugye tudjátok, nem elég, ha a strandon használtok napvédőt! 

Az Eucerin Pigment Controljáról már írtam a blogon. Akkor még nem próbáltam, de azóta használom. Imádom. Ami fontos, hogy így is stresszes a nyár nekem abból a szempontból, hogy a terhesség után kijött barna foltocskáim nehogy úja megjelenjenek. Ezért igyekszem ügyelni erre. Nyilván nem ülök a sötétben naphosszat, nekem ugye a vénuszom a bikában, szóval eléggé szeretem élvezni az életet. De tűző naphoz csak ezt kenem. Ez ugyanis megakadályozza, hogy újabb barnaságok keletkezzenek rajtam. Ami nekem fontos, hogy nem csíp. Ez azért érdekes, mert napokig kutattam, mi is az, amitől az egyébként is sokat könnyező szememet még pluszban irritálja valami. (Ha valaki könnyező szemmel látott a Balaton partján, nem a hattyúkat sirattam...D) Ez az Eucerin nem sirat meg, imádom, hogy a pumpa is jól működik. Kismamáknak is ajánlanám, pigmentes megelőzésre is jó és könnyen beszívódik.

Eucerin Pigment Coltrol napozó fluid 50 ml  4 690 Ft

Ó, Paula szerelem lett! Ez egy olyan széles spektrumó fizikai fényvédő, ami nyugtató és ragyogásfokozó is. Nagyon szép bőrt eredményez, ezt vetem be a városban, napközbenbre. C-vitamin van benne, édesgyökér, niacinamide, kiwi és argán olaj is. Amit imádok benne, hogy felteszem és olyan, mintha varázslat történne az arcommal, sokkal szebb a bőrképem, már amennyiben van ennek megtekintésére időm hajnalban. 30-as spf, szóval teljesen jól véd és iiiimádom, de tényleg. Nem olcsó, de tudatos bőrápolóknak javasolnám, szuper befektetés a szépséged irányába, ha nemcsak a káros sugárzásoktól védenéd magad, de az arcbőröd milyensége is számít. 

Paula's Choice Defense Essential Glow Moisturizer SPF 50 60 ml 11 500 Ft

Húzósabb nyári napokon jön az új kedvencem, aki vagy ami a távol-keleti szépségápolás birodalmából érkezett hozzám.  A Narüko márkát eléggé megkedveltem az utóbbi években, és most költözött a fürdőszobámba egy hidratáló finomság a kínálatukból.  Ez a kozmetikum az arcápolási rutin után jön a sorba, mert tulajdonképpen egy széles spektrumú fényvédőről beszélünk. Mondjuk, én imádom az illatát, de azt is, hogy az UVA és az UVB káros hatásaival szemben is. De úgy, hogy hialuronsav is van benne, tehát a kiszáradásom ellen is tesz. Panthenolt is tettek bele, külön pacsi emiatt is, mert puhítja a bőrömet. Nagyon, de nagyon szeretem, pedig nem is olyan régóta barátkozunk. Szépen lehet rá sminkelni, nem hagy ragacsos érzetet, kis praktikus a csomagolása is, hétvégi utazáshoz sem foglal el óriási helyet a pakkodban, ráadásul nem jön le a medencézés során, vízálló.  Kell ennél több? Sok-sok nyári élmény, ugye?!

Narüko Hialuronsavas Hidratáló Fényvédő SPF 50 50 ml - 6 590 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3514973472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása