Nesze!szer

Luxuskozmetikum egy tényleg hozzáértőtől

2023. november 23.

 

 

phillips_kriszta_arckrem.jpg

 

Ritkán találkozom profi kozmetikummal hazai cégtől. Tényleg. Láttam már sok megjelenést, magam is benne voltam már több márka tervezésében, de soha nem teljesen és hát látom, ki mit és hogyan használ. Ez persze nem mindig jó ugye.... D De most találkoztam egy új branddel, ami ott van a szeren.  Ugyanis elérhetővé vált a Dr. Krisztina Phillips által megálmodott márka első, saját fejlesztésű termékcsaládja, amely jelenleg három termékből áll: egy arclemosóból, egy antioxidáns arckrémből és egy szérumból, amelyek egyben egy alap arcápolási rutint is alkotnak. És itt szeretném elmondani, csillagos 5-ös a csomagolás tervezőjének!


A különleges és innovatív hatóanyagoknak köszönhetően a termékek minden bőrtípusra és minden korosztály számára használhatóak --  nyilván itt azért a különösen problémás bőr mindig kivétel. 
Mindig is volt bennem egy olyan érzés, hogy én is képes lennék olyan termékeket készíteni, amiket bőrgyógyászként és nőként is hiánypótlónak érzek és amiket a legnagyobb szeretettel és biztonsággal tudnék ajánlani a barátaimnak és a pácienseimnek. Ezzel a márkával teljesedik ki mindaz, amit tudok és amit eddig a pácienseimnek adtam. Jó érzés, hogy van egy saját termékcsaládom, amit a tapasztalataim és legjobb tudásom alapján fejlesztettem ki” - emelte ki Dr. Krisztina Phillips, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a márka megálmodója.

20231117-szg08611.jpg



The Facial Cleanser
A modern arclemosó már a leöblítéskor hidratál, az összetevői közt található almakivonat pedig öregedésgátló és bőrkisimító hatású. A magas antioxidáns tartalmának köszönhetően véd a szabad gyököktől és hosszabb ideig megőrzi a bőr fiatalos rugalmasságát.
Kiemelt hatóanyagok: Pyrus Malus gyümölcskivonat (almakivonat), Glycerid, triglyceride, Glicolipids, Allantoin

20231117-szg08401_1.jpg

 

The Antiaging Serum
A kozmetikum egy professzionális öregedésgátló szérum olyan modern aktív hatóanyagokkal, mint például a bakuchiol és niacinamid. (A bakuchiol nagyon jó cucc, de aáltalában A szérum kiváló kiegészítése lehet az antioxidáns krémnek, hiszen minden bőrtípusra alkalmazható az arc egészén, de akár a szemkörnyéken,
a nyak és a dekoltázs területein is.
Jótékony hatóanyagai serkentik a bőr kollagéntermelődését, illetve gyulladásgátló hatásának köszönhetően aknés bőrre is felvihető. Minden évszakban alkalmazható és akár más aktív hatóanyagtartalmú szérummal is rétegezhető. A termék minimális mennyiségű retinolt tartalmaz, így eredményesebben és kevesebb irritációval használható.
Kiemelt hatóanyagok:
Bakuchiol, Niacinamide, Hyaluronsav, Chlorella Vulgaris

The Antioxidant Cream
A termékcsalád alapját képező antioxidáns krém egy valódi öregedésgátló hatású, különleges formula. A hiánypótló hatóanyagkombinációt tartalmazó krémet valamennyi bőrtípus biztonsággal használhatja – az érzékeny, dehidratált, öregedő és pattanásra hajlamos bőrűek egyaránt. És mielőtt bárki megkérdezni, nincs benne spf, mert reggelre és estére is ajánlja a doktornő!
Kiemelt hatóanyagok:
Pyrus Malus gyümölcskivonat, Shea vaj, Bakuchiol, Niacinamide

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr318265645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása