Nesze!szer

Házi arcpakolás: a legolcsóbb és legjobb ránctalanító megoldás!

2019. március 28.

 

oroszalma.jpg

 

 

Vége van a télnek, hurrá. Ám a tavaszi gyümölcsök még nem érkeztek meg, így házi praktikáinkban még azzal dolgozunk, ami van. Almát mindenhol lehet kapni és csodálatos a hatása, kívülről és belülről is. Tele vitaminnal. Ezért ajánlok nektek egy szuper pakolást, ami fillérekből kijön és nincs benne tartósítószer, mint sok készen vásárolható kozmetikumban. Ez szuper regeneráló és ránctalanító hatású, imádni fogja a bőröd és te is! 

Hozzávalók:

Reszelt alma - egy fél alma kb

Citromlé - 2 kanál 

Tejföl - 2 kanál

Nyilván elsőnek tisztítsd le a bőrödet, kontyold fel a hajadat, ha szükséges. Ez a lépés rövidnél nem ajánlott, ugye. Reszelj le egy fél almát, a másik felét el is fogyaszthatod. A magot gondosan szedd ki. Utána jöhet egy-két kiskanál citromlé hozzá, majd a tejföl. Vegyed  a magasabb zsírtartalmút, ezeket a 10 százalékos retteneteket felejtsd el! Amennyiben igazán száraz a bőröd, néhány csepp narancslé is mehet hozzá, boldog lesz a bőröd tőle. Kend fel, ne ugrálj, próbálj 20 percet pihenni (ezt azoknak írom, akiknek nincs gyereke, akinek van, 10 is csodás...D). Majd utána szedd le langyos vízzel. Et voila! Heti egyszer simán bevetheted!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1514721199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása