Nesze!szer

Alma van a fürdőszobádban?

2023. október 09.

 

 

alma_osszes.jpg

 

Az összetevők listáját mindig gondosan fürkészem. És ha valami tényleg új jön ki arra felfigyelek. Na, így volt most ez az Yves Rocher esetében. Most az alma kezdett érdekelni és náluk most jött ki a Famille BIO termékcsaládjuk bio almával, egyenesen Bretagne-ból. 

Ahogy azt az Yves Rocher márkától már megszokhattuk, a Famille BIO termékcsalád termékei is természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, tehát valóban gyengéd ápolást nyújtanak a bőrnek. Ennél a termékcsaládnál a bio alma játssza a főszepet. A bio alma tele van olyan alapvető tápanyagokkal, amelyek az egész család számára fontosak, így a termékeket már három éves kortól kezdve kicsik és nagyok egyaránt használhatják. 

Egy egyedülálló technológiának köszönhetően az Yves Rocher szakértői három hatóanyagot használtak a Famille BIO termékcsaládnál. A cukorban és polifenolokban gazdag almakivonatot, amely védelmezi a bőrt és hát az ősszel és télen főleg nem rossz. A zsírsavakban gazdag almamag-olajat, amely táplálja a bőr. A hidratáló és ásványi anyagokban gazdag almavizet, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát

A Famille BIO termákcsalád öt termékből áll, ezek mindegyike tanúsítottan bio és bőrgyógyászatilag tesztelt. Egyes termékek akár 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak és a friss, savanyú alma finom illatjegyeit hordozzák. 

Az Ápoló balzsam gazdag és sűrű textúrájának köszönhetően a legszárazabb területeket is ápolja, puhítja,  gyorsbanbeszívódik a bőrbe. Alkalmazható arcra, testre, ajkakra, körömre és a hajvégekre is. Mondjuk, ilyenkor dekoltázsra is mehet bőven, mert ott a bőrünk azért megszenvedi a napozást. 

 

alma_tusis.jpg

Gyengéd tisztító gél testre és hajra is alkalmazható, szulfátmentes, kíméletesen tisztít. Anélkül tisztítja a bőrt, hogy kiszárítaná, puhává és rugalmassá téve azt. És egyébként praktikus a kiszerelése, nem borul fel a kád szélén és folyik ki, ha esetleg nem csukod be. Ja és ecocert minősítésű a cucc, ami azért egy szint. Én még hajra nem próbáltam, de esti zuhányzásnál kiváló és ennek az illata nagyon finom ám!

A termékcsaládhoz tartozik egy Könnyed hidratáló krém is, amely akár 24 órán keresztül táplálja a bőrt, puhítja, hidratálja és védi a kiszáradástól. 

Testápoló tej folyékony textúrája ellenére is könnyen beszívódik a bőrbe, 

Minden háznál kell hogy cica legyen, mindig mondom, mióta kijött az első cicaplast a piacra. A  Regeneráló cica krém egy olyan speciális ápoló termék, amely regenerálja és nyugtatja az elgyengült, irriált bőr felületét. Ezt kenjétek a gyerek térdére, ha elesett a kismotorral például! Nagyon jó a regeneráló hatása, kár, hogy bizonyos emlékeinkre nem kenhetjük rá....D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7818230911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása