Nesze!szer

Strandolj Budapesten jól!

2018. május 14.

 

akva1.jpg

 

 

A hirtelen jött nyár miatt új kérdés került fel a palettára (nálunk). Hol lehet úgy strandolni, hogy a szabadban is vannak medencék és fedett részben is, ha ugye nagyon süt a nap és nem szeretnénk szénné égni. Persze, ehhez hozzájön az a kérdéskör is, hogy ne egy kacsaúsztató legyen a "medönszé", ahogy egy-egy szállodában szokott lenni, persze, nem a képek alapján. 

 Mi már az első melegnél víz felé indultunk, de rendesen. Az egyik nap az Aquaworldbe látogattunk el, ami igen jó döntésnek bizonyult. Viszonylag korán mentünk, magunkhoz képest. Nem voltak sokan, simán el lehetett férni, találtunk helyet úgy, hogy nem lógtunk bele senki szalámis szendvicsébe. És ultraszupercsodálatos órákat töltöttünk az "Akvában". Benti medencék, csúszdák, a gyerekeknek torna, feladatok, minden jóság, hogy kiélvezhessétek a fürdést maximálisan. A belsőépítészeti feeling változatlanul szép az Aquaworldben, a büfé pedig egyre jobb, sőt. Ritka az olyan, ahol tényleg friss ételeket kapsz és nemcsak sült krumpli előre gyártott dinóval a választék. Szimpi volt, nagyon, lazacostul rántott hagymakarikástul, de még mindig nehéz az azonosulás a bikiniben ebédelés terén nekünk. (Éljenek a strandkendők!)

Azt is jó volt látni anyukaként, hogy megoldott, ha valaki szoptatni szeretne. Nem a mellékesben kell nyomorognia az ülőkén egyensúlyozva a gyerekkel. Ja és ami még tuti, hogy  kávézáskor sem viszed a vizes fürdőruhával a papír pénzedet, nem így fizetsz. A belépéskor kapott műanyag órácskádat kell pittyenteni és már rajta is van a fogyasztásod, amit távozáskor pengetsz ki. Ez menő és korszerű. Szóval jó feeling idén is az akva.  Mi igen jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudjuk!

Az Aquaworld facebook oldalát ITT találhatjátok.

Ps: amennyiben szeretnéd, hogy ellátogassunk hozzád, keress bennünket a neszebeauty@gmail.com címen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1913925998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása