Nesze!szer

Irtó jó ajándékok - bármikorra

2017. december 20.

 

kariajcsikirtojok_1.jpg

 

Vannak ajándékok. És vannak az iszonyat jó ajándékok karácsonyra. Gyakorlatilag most kategória nélkül összeírtunk nektek néhány javaslatot, ha még nem mindennel lennétek meg... mint mi sem.

 

eucerin_ajandekcsomagok_450x384_3.png

 

- Ajándékcsomag a drogériából

Az Eucerin karácsonyi dobozával sose tévedsz. Nagyon jó termékek, több variációban kaphatóak. Lánytestvérnek, anyukának, nagymamának... van ráncfeltöltő krém, szemránckrém, mindenféle variáció beszerezhető. Garantált lesz az öröm és a hatás! 

 

 

 

braun_silk_epil.jpg

 

- Az első szőrtelenítésekhez

Mit vegyen az ember egy tini vagy alig felnőtt lánynak? A Braunnál megjelent egy epilátor, ami gyakorlatilag az első szőrökre van. Nagyon kíméletes és nagyon profi. Must have! De egyébként minden szőrtelenítőjük elég profi, a szakboltokban érdeklődhetsz, van olyan, ami víz alatt is használható például. 

 

 

 

paperdice_elvalasztok2.jpg

 

- A legjobb filofax evör

A Paper Dice szerelem a javából. Igazán szuper, tervezős, mindenfélével felcsinosíthatós gyűrűs határidőnaplók ők. Filofaxok. Alap matricákat is kapsz hozzá és nincs az egész úgy számozva, hogy kötelező január 1-jén elkezdened. Nagyon jól variálható benne minden, a méretet is te választod. Egyszerűen annyira kreatív és szép hogy imádni fogod! ITT rendelheted! 

 

 

 

 

glamglow-gesichtspflege-glamglow_volcasmi_matte_glow_moisturizer-glamglow_volcasmi_matte_glow_moisturizer59ad73e880051_200x200.jpg

 

- Varázs az arcnak

A Glamglow termékei messze túlmutatnak a bolti polcokon lévő beauty termékek színvonalánál. Erősek, szerencsére a hatásukban. A matt ragyogást biztosító hidratáló balzsamuk egyszerűen varázslatos. Vedd annak, akinek tényleg szeretnél valami átvitt értelmű szépséget is adni. Csodálatos... a Douglas boltjaiban és online is megtalálod!

 

 

vitez_laszlo.png

 

 - Gyereknek

Nem tudom, ki hogy van vele, de élményt ajándékozni az egyik legjobb dolog a világon. Mert azt nem dobja ki az ember, nem merül feledésbe és közösen töltött idő. Létezik már egy gyerekszínház, a Hatszín Teátrum a neve. Mi már voltunk és egészen biztos jövőre is megyünk. Szuper, kulturált, könnyen megközelíthető. Van Vitéz László, Adrian Mole, Arany Lille és Janikovszky Éva művéből készült darab is és A kis herceg is a repertoár éke. Nagyon ajánljuk ITT a weboldaluk, jó szórakozást! 

 

 

 

baris-handmade-huge-black-jewelry-set-1.jpg

 

- Magadnak

Vettél már valamit magadnak? Egy tuti piros rúzs (az IsaDorának például elég szép színei vannak most, a MAC meg ugye maga a csoda mindig és az Avon minősége is szuper!) vagy valami másra gondolnál? Ékszer? Valami igazán nem csicsás, hanem, egyedi, menő, télen tök jól hordható? Szerelmünk a Bari"s handmade kollekció, egy anyuka készíti ezeket, mindenféle szín variációban. Most egy klasszikus mutatunk nektek, de őrületesen jókat csinál. Imádjuk! ITT minden egyedi készítésű szépséget meglelhetsz. 

 

 

 

 

dyson2.jpg

 

- Komoly ajándékként

A Dyson hajszárítóról írunk már. Nem véletlenül. Nagyon, de nagyon bejött nekünk. Halk, gyorsabban szárítja a hajat és még selymessé is teszi a tincseket. Mindent visz kategória. ITT minden tudnivalót megtaláltok, felemelő érzés ez a hajszárító, tényleg! 

mobiltokguru.jpg

 

- Személyes 

A Mobiltokguru az egyik nagy kedvencünk tavaly óta. Olyan telefontokot csinálnak, hogy kész leszel tőle. Simán megoldják, hogy a gyereked kedvenc képe vigyorogjon rád, vagy apára, vagy a közös naplementézős romantikázós picture menjen. Készítenek egér alátétet, bögrét, kulcstartót  és minden mást. Iszonyat menő, megbízhatóak, csodálatosak! ITT a weboldaluk, puszi nekik! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3713480321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása