Nesze!szer

Aria hotel Harmony Spa: luxus kényeztetés!

Amikor a lelkedet is szeretnéd megajándékozni

2017. július 20.

 

harmony_spa_massage_room_singlekicsi_1.jpg

 

 

Hol kezdődik a luxus? Mióta anyuka vagyok, sokszor bármilyen, két perces kényeztetés már felér a luxus fogalmával. De, amikor úgy érzem, tényleg magas szinten tudok kikapcsolódni, vagy csak pihenni, hát az tényleg úgy emeli a rezgésszintemet, hogy csak na. Nem is olyan régen a csodálatos Aria hotel Harmony nevű spa-jában jártam egy arckezelésen. Szerintem már maga az a kényeztetés, ha beérsz ebbe a boutique hotelbe, már szebb lesz a bőröd. Annyira imádom ezt a teret, az odafigyelést, a különleges hangulatot! Nem véletlenül díjnyertes ez a szálloda! Úgy jársz itthon, mintha nem itthon járnál. Már, ha értitek.

 

img_9885.JPG

 

Szóval. Itt volt alkalmam egy nyári arckezelést kapni. Visszatekintve a csodálatos, fantasztikus és hasonló jelzőket tudnám használni. Mivel a szálloda maga a zene tematikára épül, itt is te választod ki, milyen stílusú muzsika szóljon, amíg te lemész alfába. És jöhet a szépülés! Emitt a lényege:  a finom mechanikai bőrradír növényi összetevőinek köszönhetően elősegíti  a bőrlégzést, valamint növeli a bőr víztartalmát. A C-vitamin és a gyümölcsökben található hatóanyagok használata nélkülözhetetlen az izomtónus növelése szempontjából. A grapefruit és citrom antioxidáns hatásának köszönhetően a bőr új életre kel, a kezelés eredményeképpen fiatalos és friss arcszínt nyújtva. Ami érdekes, hogy a kezelés során, amikor a C-vitamin jön, érezni fogod, mennyire átvernek sok közönségcikk termékkel. Egyszerűen itt olyan koncentrációban kapod a vitamint. hogy konkrétan érezni fogod. A masszázs, a simogatás pedig annyira jót tesz a lelkednek, mintha komolyabb kineziológiai oldáson lettél volna. Az egész kb. egy óra. De valami olyan varázslat, hogy hű. A bőröd új életre kel, ez pedig sokszor nagyon kell! Utána van még időd a szépséges medencébe elmerülni, kicsit szaunázni, pihenni. Tényleg úgy érzed magad, mintha mesében járnál! Többféle kezelésből választhatsz, mindegyik olyan, mintha New Yorkban járnál valami nagyon menő helyen, ahová a celebek is csak bejelentés után mehetnek a legnagyobb titokban. Amennyiben stílusos, tényleg faaaantasztikus ajándékot szeretnél adni valakinek, igazi élményt, csak az Aria hotel spa részlegét ajánlanánk. 

Minden tudnivalót megtalálsz ITT, ha több is érdekel. És még annyit mondanánk, annyira kedvesek az ott dolgozók minden szinten, tehát a szállodában és a spa-ban is, amivel nagyon régen találkoztunk itthon! Köszönjük!

 

fullsizerender_19_2.jpg

 

fullsizerender_23.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4512669693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása