Nesze!szer

Arcformálás blokkoldással: jobb mint a botox?

2024. augusztus 12.

 

 

myself_rendezveny.jpg

 

Hiába, a cipész cipője mindig lukas, ezt le kell szögezzem az elején. Több kozmetikai céggel dolgozom, dolgoztam az évek során, esztétikai szalonokkal is, most a nyár elején tartottunk egy kis rendezvényt, szűk körben Kriston Renáta gyönyörű MySelf bydrkriston nevű helyén, a Belvárosban, az Aulich utcában. Ez egy olyan óriás szalon, ahol van fodrász, van Pilates, kozmetikai kezelések, japán szauna, de még Ziggi csodás ruhái is megtalálhatóak és képzőművészeti alkotások is a falon, most épp Lukéj Gabi festményei.

 

 

myself_eleje.jpg

A lényeg a lényeg, hogy itt volt egy pici rendezvény, amiben segédkeztem. És hát gondosan felkészültem, hogy mit és hogyan mondunk majd az újságíróknak, influencereknek és szerencsésen át is adtuk az üzenetet. Ugyanis a sculptural face lifting egy olyan technika, amivel az arc izmait tornáztatja meg tulajdonképpen a kozmetikus. 
Ez tökéletes alternatíva az arc megemelésére invazív eljárások nélkül - tehát nincs semmiféle szúrás! Az SFL eljárást Yakov Gershkovich fejlesztette ki, aki az arcesztétika egyik elismert szaktekintélye világszerte. Olyan természetes fiatalítási módszer ez, amely injekciók, botox és töltőanyagok használata nélkül, gyorsan és hatékonyan eredményezi az arcszerkezet emelését. A kezek erejét használja az izmok
újraformálására, ahelyett, hogy lefagyasztaná azokat, mint a botox, azonban ez nem jelenti azt, hogy a kettőt nem lehet egymás mellett alkalmazni.
Javítja a vérkeringést és a nyirokelvezetést, fokozza a mikrokeringést a bőr alatti zsírszövetben, normalizálja a sejtlégzést, aktiválja az anyagcserét és a szövetek táplálását. Az arc feszesítése és erősítése mellett az eljárás normalizálja a páciens pszichológiai állapotát, beleértve a krónikus fáradtság szindrómát is. A belső blokkok és feszültségek feloldódnak, a stressz és a szorongás elszáll.És lelki blokkok is oldódnak - mondtam az újságíróknak, de még nem tapasztaltam. Aztán augusztusban végre én is eljutottam Bianka, aki egyébként külföldön él és az itthoni vendégek mindig megvárják őt. Dés Bianka így beszélt arról, mi is az, amit csinál.

myself_biankaval.jpg

 

"Alapvetően személyre szabott és rendkívül intuitív kezeléseket végzek. Az évek során számos ősi hagyomány, illetve különböző – a külföldi tartózkodásaim során tanult – masszázs irányzat inspirált. Első mesterem, aki meghatározó hatást gyakorolt rám Mariona Vilanova volt, aki Vodder féle nyirokmasszázs, az a arc reflexológia és a Kobido masszázs főbb képviselője Spanyolországban. Mariona egy igazi mágus, aki különböző eszközöket is bevet az arc struktúrájának és a bőr textúrájának javítására, mint arcköpölyöző, guasha, sungit golyók, vagy az ajurvédából ismert kansa wand. Ezeket én is ötvözve használom, aktuálisan az adott személy állapotának megfelelően. A kezelésnek köszönhetően kiemelődnek az arckontúrok, tehermentesítődik a nyak, így javul a
testtartás, megemelkedik az arcszerkezet, a szemhéjak és a szemöldök úgyszintén, csökkennek a gyulladások és az izomgörcsök lazításával kisimulnak a mimikai ráncok, megszünik a pangó nyirok miatt keletkezett ödéma is. Mindezen stimuláció mellékhatásai, az arc teljes ragyogása, az általános ellazultság, és lelki béke érzése.
Azt fontosnak tartom kiemelni, ahhoz, hogy munkám eredményes legyen, nem elég egy mozdulatsort megtanulni és automatikusan használni. Nagyon fontos érezni a kliensek lelki állapotát és annak megfelelően irányítani az energiát. Érezni kell a legapróbb rezdüléseket, hogy mennyire mélyen dolgozhatok egy adott területen, milyen nyomást gyakorolhatok egyes kritikusabb pontokra. Minden személy egyedi és mindenkinek kicsit másféle érintésre van szüksége aktuális állapotától függően. Nagyon fókuszált, meditatív állapotban kell kapcsolódnom a vendéghez, ezért elkerülhetetlen az energiával való komolyabb munka megismerése, fejlesztése.. Rengeteget adnak Budai Gergő, Energy of Consciousness nevű tanfolyamai, ahol egyre többet és mélyebben tanulok a tudat, lélek és a test hármasának kapcsolatáról. Vendégeim érzik a szakma és az irántuk érzett szeretetemet, ami
még inkább megerősített abban, hogy jó úton járok."

myself_kezeles_1.jpg

 

És mi történt velem, miután Bianka végre a kezei közé vett? Fura módon, én, akinek be nem áll a szája, lazítottam... vagyis el tudtam lazulni. Ez mondjuk már maga fantasztikus hír lenne, de fokozom még. Ez egy olyanfajta technika, amit ő csinál, ami nem annyira a pihenésről szól. Mert ugye a testünk izmait tornáztatjuk, de az arcunkkal mi van? Na, ezt megtornáztatta Bianka, akár szájba történő benyúlással, de akár táncnak is betudható mozdulatokkal is. Persze, fontos volt, hogy emelje az arcomat, esetleg ránctalanabb legyek, de az én ajándékom az lett, hogy egy olyan lelki blokkomat oldotta, amiről nem is tudtam. Érzés szinten úgy feljött valami, hogy csak na. Pedig nem is tudtam, hogy van ott még bármi. Ja és nem mellesleg nagyon ölég szép lett az arcom, még a gerincemet is megnyújtotta Bianka. Persze, ezt kúraként kéne csinálnom, de tőlem már az is nagy teljesítmény, hogy egyszer eljutottam. Csoda volt. Ha szeretnél valami igazán más anti aging programot és hát ugye a test és a lélek összefügg, meg ne állj az Aulich utcáig, a hely és Bianka kezei is csodásak!!! Ez a kezelés tényleg élmény és hatásos is!

 

myself_fejem_a_vegen_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5218464965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása