Nesze!szer

Újdonság a niche parfümök piacán: NISHANE X JUBILEE KOLLEKCIÓ

2024. február 21.

 

 belodore1.jpg

 

A Belodore mint hely, egy csoda. Nemcsak belsőépítészetileg varázslatos, de aki szereti a parfümöket, hát az varázsvilágba kerül ahogy belép. A niche illatok óriási tárháza ez, csodálatos alkotásokkal a polcokon, 270 négyzetméteren.  A Belodore parfümériákban illatot választani tényleg valódi élmény: egyedülálló lehetőség arra, hogy magunkkal vigyünk egy darabka történelmet, művészetet és inspirációt parfümbe zárva. A nemzetközi niche parfüméria-lánc 6 országban van jelen: Bulgáriában, Horvátországban, Magyarországon, Észak- Macedóniában, Montenegróban és Szerbiában. A Nishane X kollekcióját tegnap este ismertem meg egy pazar bemutatón. 

A NISHANE jelentése jel vagy szimbólum. Illatai világszerte több mint 120 országban elérhetőek. A márka 10. évfordulóját stílusosan öt legkeresettebb, ikonikus illatának új kiadásával ünnepli. A kollekció a világszerte legnépszerűbb NISHANE illatokból áll, friss csavarral: összetételük elismert parfümőrök közreműködésével újult meg. A kollekció tagjai: Hacivat X, Hundred Silent Ways X, Wulong Cha X, Fan your Flames X és az Ani X. Nekem ez utóbbi lett az este folyamán a nagy kedvencem, de egy idő után már mindbe beleszerettük, tényleg nagyon egyediek és finomak. 

 

 


 A Belodore ismét egy gondosan megtervezett, emlékezetes eseményt szervezett luxus meglepetésekkel. Az ünnepi beszédek után a „felfedezések terme” előtti nagy függöny lehullt és pazar körítéssel ismerhettük meg elsőként az újdonságokat. 
(Azért mondok is nektek néhány csodálatos márkát, ami náluk megvásárolható: Xerjoff, Amouage, Creed, Tiziana Terenzi, Edition de Parfums Frederic Malle, Kilian Paris, Etat Libre &;Orange, Byredo, Juliette Has a Gun, Caron, Nishane, Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy és mindez befordulva a Hajós utcába az Andrássy útról. Aki megtapasztalja a niche parfümök művészi világát, beleszeret, az egészen biztos. )

nishane-x-collection-e1680959852372.jpg



A NISHANE X KOLLEKCIÓ
Térjünk vissza a lényegre, a NISHANE illatokra. Az első kollekció részeként, melyet 2015-ben mutattak be, a WULONG CHA hatalmas rajongótábort szerzett világszerte, ami gyakorlatilag a teák világába vezette be az embert. Az eredeti WULONG CHA-t különösen a frissítő jegyek határozott ereje miatt szeretik. A WULONG CHA X-et azonban úgy tervezték, hogy a magnóliával tompítsa az eredeti formula élességét. Ez az illat a bergamott, narancs, mandarin és a yuzu pikáns citrusjegyeinek robbanásával nyit, elrepítve viselőjét a Földközi-tenger napsütötte vidékére, már, ha becsukja a szemét.  Ahogy az illat leülepszik, a magnólia, a kakukkfűolaj és a zöld tea szívjegyei varázslatot szőnek körénk, felidézve a teázással töltött idő nyugodt csendjét. Végül a pézsma és a füge alapjegyei meleg befejezést adnak ennek az illatnak, amely egész nap energikusan telve tartja viselőjét  - csak győzze szagolgatni az illatpontjait. 
Jött a FAN YOUR FLAMEST, a NISHANE újabb világsikere, amit egymás támogatása iheletett. Az új változat, a fás-gourmand FAN YOUR FLAMES X nem a szabálykövető állampolgároknak szól, inkább a karakteres egyéniségeknek. Úgy tervezték, hogy az eredeti bestseller lángjait a trópusi ízek gyengéd érintésével lágyítsa némileg. Fejjegyében rum, kókusz és masztika, szívjegyében dohány, répa, tonkabab és kakukkfű, alapjában pacsuli, cédrusfa és tölgymoha rejlik.
A HUNDRED SILENT WAYS mindig is a NISHANE 5 bestsellere közé tartozott világszerte. A HUNDRED
SILENT WAYS X az eredeti (2016-ban jelent meg illat továbbfejlesztése, de új dimenzióval, eleganciával és gazdagsággal. Az a vágy inspirálta, hogy megőrizze az eredeti hangulatot, de bőrtónusok hozzáadásával, amelyek még kifinomultabb, elegánsabb jelleget kölcsönöznek az illatnak.  Elegáns parfüm virágos, bőrös és gourmet jegyekkel. A mandarin és az őszibarack nyitó fejjegyei fokozatosan vezetnek át a parfüm szívéhez, amely gardéniából, íriszből, jázminból és körömvirágból áll. A vanília, a bőr és a pacsuli alapjegyei a befejezésben érzéki és melengető jelleget kölcsönöznek. Ideális illat azok számára, akik egy édesebb és megnyugtató jellegű kompozíciót keresnek. 
A HACIVAT X a NISHANE nemzetközi sikerének, a 2017-ben bemutatott HACIVAT-nak új értelmezése, tisztelegve a hagyományos árnyjáték előtt egy ciprus illat-struktúrával. Ez az illat az élet ünneplése, ananász és bergamott stimuláló jegyeivel, fás jegyekkel megalapozva. A felső jegyek az ízletes ananászból, fanyar bergamottból és fűszeres rózsaborsból állnak, amelyek egy frissítő lime, finom jázmin és narancsvirág szívjegyeibe vezetnek. Az alapjegyek közé tartozik az erdei pacsuli, a fás cédrusfa és Haiti vetiver.

Az ANI volt az első, amelyet 2019-ben az új ;NO BOUNDARIESt éma keretében vezettek be. A kollekció célja az volt, hogy megszüntesse az emberek között húzódó érzelmi határokat. Az illat azonnal világsiker lett, gyakran emlegetik a valaha volt legjobb vaníliás parfümként. (Az ANI X-szel a NISHANE az ANI-val tett misztikus időutazást tovább kívánta fokozni, egy olyan illattal, mely egy ősi metropolisz előtt tiszteleg, amely ma a birodalmak hatalmának és az idő visszaforgathatatlanságának memetója.) Az eredeti bestsellerhez hasonlóan az ANI X célja, hogy lebontsa a határokat, és képessé tegye viselőjét arra, hogy a romokból felépítse saját birodalmát. Mondjuk, szerintem ez nekem is átjött és ezért is szerettem bele ebbe az 5 közül. Az alkotóknak fontos volt, hogy gazdagabb citrus-hullámmal nyíljon meg, mint az eredeti formula. Az új ANI X frissessége a jól ismert vanília kiválóságát megkoronázva kellemes meglepetés lesz a parfümrajongók számára. Illatoljátok meg, ha arra jártok, adjatok ajándékot a lelketeknek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8318336107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása