Nesze!szer

Láttad már így Budapestet?

2017. március 28.

 

baraka_film.jpg 

 

 

Minden mögött a mesét keressük, bár ezt ti tudjátok. Van egy étterem, ami nem új, nem percnyi hírnévvel bír, hanem már itt van viszonylag régen. Egy szerelemből született. A tulajdonosok szerelméből és a város iránti szerelemből. Ez pedig a Baraka.

Budapest egy igazán varázslatos, magával ragadó város. A feleségemet is itt ismertem meg, azonnal magával ragadott minket a légkör. Igazán izgatottak vagyunk, hogy előfutárai lehettünk a helyi pezsgő kulináris szcénának” – mesél a videóban David Seboek a kezdetekről: „Hiszünk a fuzionalitásban és a szokatlan ízkombinációk egymáshoz rendelésében. Időről időre, a mai napig előfordul, hogy számunkra is meglepetést okoz egy- egy különleges, így alkotott íz, amely az ázsiai és az európai konyha ötvözéséből születik. Nehéz körülírni azt az érzést, amikor belépsz az ajtón, és érzed, most egy igazán újnak a részese leszel…” - meséli a tulajdonos.

Megmutatjuk most nektek ezt a mozit, mert annyira szeretjük! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1912378815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása