Nesze!szer

Itt az igazán gyerekbarát körömlakk, amit szappannal lehet lemosni!

...persze anyukák és apukák is kipróbálhatják!

2015. október 16.

 

 

snails_nagy1.jpg

 

 Létezik egy körömlakk, amely világ több, mint 50 országában kapható már... és ettől a héttől kezdve nálunk is. Különleges, mert gyerekek számára készült és semmi károsat nem tartalmaz (a rettegett toxikus 3-nak még a közelébe sem ér). Abszolút egészséges, kicsik számára kitalált, csodálatos nevekkel ellátott, mint Katicabogár, Esti mese... szóval, cuki, na! Hétvégén volt itthon a "teszt-party", ahol Erdélyi Mónika kislánya, dr. Tóth Frank vízilabdázó tüneményes lánykái, Tomán Szabina (Árpa Attila felesége) Amirája és a Hooligans kemény rockere, Endy próbálta ki gyermekeivel a Snails körömlakkot. Igaz, néha a kislányok arra is rávették a szülőket, hogy ők is tegyenek egy kísérletet a lakkal. (Endynek 3 csoA csillogók és a rózsaszínek aratták a legnagyobb sikert és az, hogy ez 100 %-ban vízbázisú, tehát szappannal lemosható, acetonnak be sem kell jönnie a lakásba. Fedőlakkal tudják még tartósabbá tenni a kislányok a hatást, illetve körömmatricák, díszek is vásárolhatóak hozzá, meg színben passzoló hajglitter. Őrület, annyira cuki az egész, már az üvegek is annyira csajosak, hogy csak na. Nézzétek ezeket a tündéri képeket! 

 

 

 

 

snails_3_a_kislany.jpg

 

gyerekk25.jpg

 

gyerekk23.jpg

 

 

A Snails körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (Rózsakert Bevásárlóközpont) ahol a  teljes kínálat  megtekinthető és  megvásárolható a hét minden napján. A termékek elérhetők online is, a gyerekkoromlakk.hu weboldalon  és webáruházban.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr167972817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása