Nesze!szer

Mi van a nyúlon túl? Hú!Svét

2015. április 09.

 

husvet1.jpg

 

 

Megtaláltuk a bokor alján a tojásokat, megettük a sonkát, meglocsoltak bennünket rendesen....oké, de most mi van? Most jön igazán a jó idő, hát mi lesz velünk? Mi van a nyúlon túl? Mi lenne, hát megyünk Palkonyára, ugyanis újra SVÉT lesz a hétvégén! Tudjátok, a legjobb vidéki éttermek jönnek újra össze, hogy csacsogjanak, csevegjenek, mi pedig megegyük, amit összehoznak. 

 

Azert fontos a vidéki éttermek és egy-egy régió összefogása, mert meg szeretnénk mutatni, hogy hazánk gasztronómiája mennyire színes és változatos Más ízek, gondolatok, stílusok találkoznak, amelyek mind szerethetők és kóstolásra csábítók - mondta el az egyesület fő célkitűzéseit összefoglalva Pauli Zoltán, a villányi Crocus Gere Bor Hotel és Mandula étterem, valamint a palkonyai PalKonyha képviseletében.


A Stílusos Vidéki Éttermiség, és a palkonyai vendéglátók, vincellérek, valamint a környékbeli kézműves termelők összefogásából megvalósuló eseményen a Villányi borvidék és dél-baranya-, valamint további 7 magyarországi régió ízeibe kóstolhatnak bele a vendégek: Baricska Csárda – Balatonfüred, Chianti Étterem – Veszprém, Erhardt Étterem, Panzió, Borpince – Sopron, Mandula Étterem és Bor-Bár – Villány, PalKonyha – Palkonya, Viator Étterem és Bor-Bár – Pannonhalma és vendégségbe jön a Balaton is, hiszen a balatonfüredi Kredenc Borbisztró is ott lesz.

 

Tehát április 11-én találkozunk Palkonyán, nem lesz nehéz megtalálni, ha már ott jártok, ugyanis egy utca van az egész faluban. Minden más tudnivaló a facebook oldalukon ITT!

 

husvet2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr717347752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása