Nesze!szer

Aludj ideálisan: Vichy újdonság!

2015. április 05.

 

vichy_idealia_sleep2.jpg

 

Mindenkinek van egy álma... oké, nekünk is! De mi van, ha nem sikerült rendesen aludni az éjszaka? Jön a gyermek foga, vagy a férj problematikus valamiért, esetleg a szomszéd srác kapott új dobfelszerelést, vagy csak a Moszkva mellett lakunk. Erre a problematikára ad választ az Idealia család új tagja, amely éjszaka dolgozik és nem úgy, hogy megszünteti az okot, amiért nem alszunk rendesen.

6 olyan aktív hatóanyagot tartalmaz ez a krém (glicirrizin-sav, hialuronsav, LHA, B3- vitamin, koffein és ápoló olajok), amelyek az arcbőr különböző funkcióit támogatják a természetes regeneráció hatékony segítése érdekében.  Kicsit olyan, mintha alvásba helyezné az orcánkat, ha nekünk magunkat már nem annyira sikerül. Az állaga iszonyat jó, zselés-balzsamos, könnyű, de nem könnyed. Az illata pedig fiiiinom. Zöldtea és jázmin keveredik benne, selymes az orrnak. Nekünk egészen egyszerűen nagyon jól esett, amikor elsőre feltettük ez az újdonságot. Mintha a frissen vasalt paplant helyeztük volna fel. Reggelre kisimultabb hatást adott az arc, persze, nem tudjuk, melyik éjszaka után milyen lenne az ábrázatunk az újdonság nélkül. De mivel eddig nekünk igen beváltak az Idealia família tagjai, ezt is rendszeresen fogjuk használni, sőt! 

 

Vichy Idealia Skin Sleep - 7 499 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr367332140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása