Nesze!szer

Most kérdezhetsz a bőrápolásról és még ajándékot is kapsz!

2024. június 17.

 

tegezo_plakat_dermoroadshow_2024_nyar.png

 

Tavaly már beszámoltam nektek róla és nagy sikere volt a postnak. Szóval idén is szólok: a Kulcs Quality patikákban és online is Dermo Roaadshow!  Ez egy szuper lehetőség, nagyon sok szempontból. Főleg a dermokozimetikumok kedvelőinek ajánlom, de azoknak is, akik még nem ismerik a műfajt. Vichytől Apivitáig a legjobbak vannak jelen az akcióban. A

A lényeg: látogass el az ország különböző pontjain lévő már említett gyógyszetárak egyikébe és
tájékozódj a  mindennapi fényvédelem fontosságáról, hogy még hatékonyabban védhesd bőrödet a káros UV-sugárzás ellen, valamint szerezz be remek termékeket! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy profi tanácsadóink segítségével naptól védett szép és egészséges bőrre tegyél szert! A hatalmas termékválasztékon, akciókon és termékmintákon kívül izgalmas nyereményjátékkal is várnak és akciókkal. Kérj tanácsot, mert most szakértőktől kaphatsz, nézesd meg a bőrödet és ismerkedj meg az újdonságokkal. (ITT minden infót megtalálsz!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6318428633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása