Nesze!szer

Seasons Bistro, egyél jót szép helyen!

2014. december 17.

 

 

 

Egy jó vacsoránál, kellemes környezetben, barátokkal nincs is jobb. Talán két ilyen vacsora De. Mivel a Liszt Ferenc tér már régen Budapest szívét jelenti, az ott lévő és új helyekre mindig is különösen figyeltünk. Nemrégiben a felújított Zeneakadémiának örültünk és hopp, minap új étterem nyílt vele szemben, vagyis bisztró inkább. A neve: Seasons Bistro. Nem kicsi, viszont nagy, ez már kintről is látszik. Ahogy belép az ember, rögtön megtetszik neki a tágas tér és a laza, mediterrán életérzés, de valami pici magyar hangulattal futtatva. Jóféle honi borok sorakoznak a polcokon, üdvözöltük is őket rendesen. Harmonikus, jó kis tér az egész, látszik rajta az átgondoltság. Már azért is, mert műemlék épületben járunk, tehát fontos volt a rendes kivitelezés. A pincér udvarias, kedves, rögtön segít behozni a babakocsit és annak utasát. Ezzel igen ritkán találkozunk itthon, így ezért is említjük meg. Azt hallottuk, hogy van az étteremben egy messze földről érkezett Josper, amiből nem sok volt eddig itthon, sőt. Teszteljük is azt, mire képes. Isteni báránycsülköt fogyasztunk és rib eye-t. A legendás vendéglős, Juhász Zoltán kedvesen mesél is nekünk a helyről, amibe a szívét is beletette. Aztán egy másik vendég szimpatikus kutyával állít be, igen jól viselkedik az eb, már hozzák is neki a vizet, míg a gazdik vacsoráznak. A desszert is isteni, csokitorta mindenféle liszt nélkül. (Az egyedüli benne a Liszt Ferenc tér, ahol készült... hű, de viccesek vagyunk!) Finom volt, ez a lényeg. 

Ajánljuk ezt a helyet borozós-baráti vacsorához, főleg télen ad remek életérzést a sötétségben ez a tágas, mégis meghitt tér. Ja, és igen minőségi alapanyagokból dolgoznak, ezt érezni minden fogáson. Jót lehet enni, külföldi barátokat is érdemes vinni oda, ha kérdeznétek. Nekünk eléggé bejött. 

(Seasons Bistro Budapest facebook oldal ITT, weboldal pedig ITT.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr446987265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása