Nesze!szer

Aranyos lett a testolaj!

2014. szeptember 11.

 

the body shop argán oil golden radiance_1.jpg

Van egy kedvenc témánk. Méghozzá az, hogy hogyan spórolják ki a legfontosabb összetevőt egy csomó kozmetikumból. Ráírják, hogy argánolaj, aztán annyi van benne, hogy mutattak képen egy kicsit róla a termékeknek a gyárban. Na, ez a mostani újdonság bőven tartalmazza azt, amit mond magáról. Szerencsére. Ráadásul Méltányos Közösségi Kereskedelemből származik az olaj, ami benne van, ami hurrá.

Az általunk igen kedvelt Body Shop testolajak most új fizimiskát is kaptak, egy arany karima fölé foglalt kis fújófejet. Már ki is próbáltuk, sokkal egyszerűbb a kar és comb kenése ezzel a megoldással. Ez az argános újdonság az, ami szuper testre és most lecseréltük a moringásat rá. Ez az, amit nagyon, de nagyon ajánljuk nektek hajra is. Akár úgy is, hogy mosás előtt bedunsztoljátok kicsit a hajat törölközővel, de a tisztítás után is szuper segítség a száraz hajvégeknek. Még egy extra tipp! A körömágyat is ápolhatjátok vele. Ez  most szerintünk igen jó vétel, tele van E- és F-vitaminnal is és finom az illata is és az argán tényleg egy csoda! Tegyetek egy próbát vele. 

The Body Shop Argan Oil Golden Radiance testolaj 125 ml - 4 690 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr726683613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása