Nesze!szer

5 arcmaszk télre

2013. december 15.

arcmaszk tél.jpg

Nincs is jobb egy hosszú hét után otthon relaxálni. Feltenni egy pakolást, olvasni és pihenni. Na de milyen pakolást tegyünk fel? Nem kell mindig a drága kencék, hiszen a legjobb arcpakolások alapanyagát nagyrészt otthon is megtalálhatod. Tudod, hogy mi van a pakolásba és percek alatt kész is. Teljesen természetes és hatásos. Most mutatunk neked öt otthon elkészíthető arcpakolást, amellyel megújíthatod az arcbőrödet. 

1.,Mézes banános arcmaszk

Hozzávalók: banán, méz

Törj össze egy banánt pépesre, majd pedig tegyél hozzá egy kis mézet. Alaposan keverd össze, hogy a méz és a banán elkeveredjen. Vidd fel egyenletesen az arcodra, majd pár perc után mosd le. Szép puha és csillogó lesz arcbőröd.

2.,Nyugtató levendulás arcmaszk

Hozzávalók: Szárított levendula, görög joghurt

A levendula köztudott nyugtató hatású ezért bármilyen házi készítésű maszk tökéletes alapanyaga. Keverheted például össze egy kis görög joghurttal is, majd vékony rétegbe vidd fel és miután egy kicsit megszáradt, akkor mosd le alaposan. Szép és üde lesz tőle arcbőröd.

3.,Sütőtökös arcmaszk

Hozzávalók: Sütőtök, tej

Telis tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal, így rendkívülien gazdag és tápláló a bőröd számára. Turmixold le a tök belét, majd a pépes belet keverd össze egy kis tejjel. Az így kapott masszát már könnyebben fel tudod vinni.

4.,Ananászos papayás arcmaszk - egzotikus kalandokra vágyóknak

Hozzávalók: Ananász, papaya

Egy valódi ránceltávolító és igazán egzotikus arcmaszk. pépesítsd az ananászt és papayát alaposan keverd össze. Vidd fel arcodra, majd pár perc után mosd le. Tökéletesen sima és élettel teli lesz tőle az arcod, és az illata sem másodlagos.

5.,”Iszap” pakolás

Hozzávalók: Kakópor, banán, méz, görög joghurt, citromlé, tej

Nevét állagáról kapta, mert annyira tömény masszát fogsz kapni miután, összekevered. Igazán táplálóés mélyen hidratáló arcmaszk, amellyel feltöltheted a bőröd tartalékait. A hat összetevőt alaposan keverd össze, majd vidd fel, hagyd egy picit megszáradni, majd mosd le.

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr175693347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása