Nesze!szer

Fogyás - egészségesen!

2013. március 21.

duci macsek.jpg

Nem szoktunk igazán ilyesmiről írni nektek, illetve csak ritkán, de minap volt egy élményünk. Találkoztunk valakivel, aki nagyon sokat fogyott az elmúlt hetekben. Nem írjuk le, milyen módszerrel, mert konkrétan durván hullik a haja azóta. Magyarán, a drasztikus, egészségtelen fogyás megtette a hatását. Mi mindig az életmódváltásban hiszünk, de tudjuk, ahány ház, annyi módszer. Ilyenkor, tavasz felé igen sokan a kilókkal vannak elfoglalva, illetve azzal, hogy a kevesebb ne legyen több. De az illető rémesre sikerült fogyása miatt gondoltuk eme kis postot nektek.

Szeretnénk egy optimális, egészséges, normális módszert javasolni annak, aki vevő ilyesmire. Nem mindenki tud egy életmódváltást magától, egyedül végigcsinálni, ezért javalljuk a Zeneát. Ez már sok barátunknak bevált, van olyan is, aki harminc kilót adott le vele. Itt nincs yo yo hatás, nem jönnek vissza kétszeresével a leadott kilók. Nincs csodatabletta, amit beveszel és huhhh. Felügyelet van, tanácsadás és fehérje alapú porok. Ízletesek. Szerethetőek. Változatosak. Éhezés nélküli módszer. Az első három nap csak a nehezebb, mert akkor egy méregtelenítéssel kezdődik az egész. Utána már minden könnyebb, mert már ehetsz is, nem csak a por van. A Zeneának fanatikus rajongói vannak itthon, még ismert emberek is, csak halkan súgjuk meg nektek. Mutatunk is egy képet, hogy lássad, akár idősebbek is elkezdhetik. Ja, és férfiak is fogynak ám vele rendesen. Ha tényleg szeretnél néhány hét alatt leadni, úgy, hogy ne szenvedjél és egészséges maradjál, a Zeneát nagyon tudjuk ajánlani, hisz saját szemünkkel látjuk mindig az eredményeket. A személyes konzultáción pedig sok mindent megtudhatsz magadról, mert a táplálkozási szakértő igen felkészült, orvosi háttér áll minden mögött. Csoda ez is, de te is kellesz hozzá. Ha szeretnél karcsúbb lenni: facebbokos oldal ITT, a weboldal pedig ITT. De kérdés esetén mi is tudunk válaszolni a neszebeauty@gmail.com mélen. Ne sanyargasd magad, akár húsz kilót is ledobhatsz - egészségesen, profi segítséggel!

zenea fogyás.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr355157663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása