Nesze!szer

Carita kezelés és az arcod hálás lesz

2013. március 19.

carita.jpg

A fenti kép nem bennünket ábrázol. De azért majdnem. Szerencsénk volt ugyanis kipróbálni egy új arckezelést, amelytől egész egyszerűen majdnem ilyen gyönyörű lett a bőrünk. A csodálatos és a fantasztikus jelzőket tudnánk variálni, de nem tesszük. Egyszerűen csak röviden mesélünk arról, mi történt velünk, mit tettünk az öregedésgátlás és a bőrünk simasága érdekében.

A Next Prémium, mint intézmény mindig lenyűgöz bennünket. Hisz olyan szép a hely, meg olyan kiszolgálást kap az ember, hogy már kettővel megemelkedik a rezgésszámunk belépéskor. Szóval. A Carita márkának van egy új kezelése, egy új géppel. Maga ez a termékcsalád is igen szimpatikus, hisz nagy törődéssel két fodrász alapította, akik felismerték, a vendégeiknek igényük van a minőségi arcápolásra is. (Hiába, ezek a franciák!) A Carita ma egyedülálló csúcstechnológiás elektrofizikai készülékekkel dolgozik. Igazi high-tech szépségápolás ez. Hanghullámokkal is dolgozik ez a többfunkciós gép, amit kipróbáltak rajtunk. (Nagyon megterhelő volt ám tesztalanynak lenni!- Oké, ez nem igaz, sőt!) A masina maga tartalmazza az ultrahangot, a LED-es fényterápiát is. Mikroáram impulzusokkal segíti elő a bőr oxigénellátását és támogatja a hatóanyagok felszívódását. Az ultrahang nem csak a felszínre hat, de a szuper Carita ápoló termékek mélyebben bejutnak és a kollagén és elasztin képződést is ösztönzik. A fényterápia pedig ragyogóvá tesz. Egyébként volt egy remek ultrahangos mélytisztítás benne, egy pici fejű dologgal. Ez azért jó, mert az orrnál is eléri a réseket. Ugye, ott azért tudnak ilyen kis kráterecskék nőni időnként. Ezzel kezdtünk a sima tisztítás után. Ezután jött a masszázs, emberi kézzel, hát, mi mindig rájövünk, ezt receptre kéne felírni. Majd a fényterápia és mikroáramos kezelés is volt. Igen érdekes ez, úgy képzeljétek el, mintha Michael Jackson ezüst kesztyűjét venné fel a kozmetikus. Korrigálás és stimulálás funkció választható, illetve beszélheted meg a szakemberrel, mire is van szükséged. Az izomrostok ösztönözve lesznek, ezáltal a szövetek feszesednek. De még egy rakás szakmai dolgot tudnánk mondani, hogyan is valósítja meg az igazi anti-aginget.

carita gép.gif

Ám most akkor inkább összefoglalnánk a lényeget. Ez egy kétórás kezelés, egy nagyon modern géppel, de kézi masszázs is van benne. Az általunk igen magas dobogóra tett Carita termékekkel, melyek magukban is csodásak. (A szééééérum, jajjjj, de imádtuk!) Nekünk sokkal jobb állagú lett tőle a bőrünk, olyan gumisabb, feszesebb, nem a löttyedt kutyás formáció. Az arcszín pedig ragyogóvá vált és nagyon hidratáltnak tűnt. Szerettünk a kozmetikus ágyról felkelve a tükörbe nézni.

Ha lehetne, mi bérletet váltanánk erre a kezelésre.. Mondjuk minden péntek délután négytől hatig elbírnánk. Szerintünk a család is örülne ennek, nem?! Mert nem csak az arcbőrünk simult ki, de az idegeink is... Harminc feletti igényesek jeligére! És még mondják, hogy az életben nincsenek csodák. Üzennénk: de! Köszönjük a lehetőséget!


Ár: Progressiv (Anti-age kezelés) 29.500 Ft
Ár: Ideal (Hidratáló kezelés) 27.100 Ft (A Next Prémium oldalát ITT találod!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr335135108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása