Nesze!szer

Éljen, Gourmet Fesztivál a hétvégén!

2012. június 07.

 

gourmet3.jpg

 

Nem leszünk éhesek a hétvégén, az egészen bizonyos. Gourmet Fesztivál van a mi utcánkban és ennek nagyon tudunk örülni. Egészen pontosan a Millenárison. Számos célkitűzéssel érkezünk majd. Az egyik legtutibb ebben a rendezvényben, hogy itt megtalálod az ország legjobb éttermeit koncentráltan. Tehát a Kistücsöktől a Costesig.  Egészen biztos, hogy amint időnk engedi, megtekintenénk Segal Viktor és Bíró Lajos Pacalpárbaját, megkóstolnánk a libamáj fagyit, a Légli, a Sauska és a Szeleshát felhozatalt. És fogjuk is, hagyjuk ezt a feltételes módot. Számos pajtásunk lesz porondon, leánykori nevén Chili&Vanília blogger barátnőnk, alias Mautner Zsófi is számos dolog háziasszonya lesz ottan, Világevő pajtással karöltve. Kulka János is fakanalat ragad, hát nem tudjuk majd nem megcsodálni. A menüsor pazar, már amit elolvastunk belőle, az orgona krémlevestől a borjúpofáig. Szerintünk nem lesz ember a talpán, aki oda kilátogatva ne lenne ennyi finomságtól nagyon mosolygós. Persze, a DiVino is itat szokásához híven, nem is bánjuk ezt, mert csak lecsúszik egy kis fröcsi itt a sok finomságra majd. Na jó, meg a Kőteleki kaptár új mézes-bodzása is megkóstolásra kerül. Mert enni és élni tudni kell!

Desszernek zenei csemegéket gondolnánk tálalni nektek. Kiscsillag, Szalóki Ági, Váczi Eszter és a név kötelez jegyében Szalonna és Harcsa Veronika. Na, jöttök? Minden okosság és a kiállítók ITT! Vasárnap este persze, biztos úgy érezzük majd, sose többet nem eszünk már. De ez az állapot gyorsan elmúlik, mint a celeb házasságok hollivúúúdban. Jó étvágyat a hétvégéhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr384570185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása