Nesze!szer

Építésre, szépítésre fel!

2024. szeptember 11.

 

 

bau.jpeg

 

 

 

Otthon trendek építkezéstől felújításig egy helyen! 2024. október 4-5-én a Millenáris B épületében Nagycsarnokban várja látogatóit a BAU Budapest Expo lakásfelújítás, építés és design kiállítás. Mondjuk, aki éppen ebben a korszakában van, annak ez remek lehet, súgom meg halkan.  A kiállítás szervezői arra törekedtek, hogy ne csak a férfiak építőanyagokkal, burkolatokkal, nyílászárókkal, szerszámokkal teli műszaki világa elevenedjen meg a kiállító cégek standján, hanem a hölgyek is betekintést és inspirációt kapjanak otthonuk és lakásuk minél szebb és praktikusabb berendezésére, átalakítására. A hölgyek az igazi fészekrakók, és ebben a két napban sok-sok szépséget találhatnak és ötletet gyűjthetnek terveik, álom otthonuk megvalósításához.
Több tucat cég jelezte részvételét a 2024. évi 2 napos kiállításra, amely idén az egyik legrangosabb budapesti rendezvényhelyszínen, a Millenáris B épület Nagycsarnokban várja látogatóit. A kiállítási csarnok 6000 nm alapterülete és különleges atmoszférája nagyszerűen illik a BAU Budapest Expo témájához, tágas, levegős terében a látogatók kényelmesen szemlélhetik meg a kiállító cégek kínálatát, legyen az burkolat, nyílászáró,
festék, üvegpolc, kilincs, napelem, kályha, szaniter vagy konyha, dekoráció, mohafal vagy babzsák fotel. 
Ötletektől a szaktanácsadásig, kipróbálástól a vásári kedvezményekig A Bau Budapest Expo óriási előnye, hogy az érdeklődők egy fedél alatt megtekinthetik a legújabb építészeti és lakásfelújítási trendeket, inspirációt és ötleteket gyűjthetnek otthonuk kialakításához, átalakításához, modernizálásához. A kiállításon lehetőség nyílik
személyesen találkozni különböző építőanyagok, berendezések, szerszámok és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos termékek képviselőivel. A cégek szakértői segítenek megválaszolni a felmerülő kérdéseket és tanácsokat adnak az építkezéssel és lakásfelújítással kapcsolatban. A kiállítók standján alkalom nyílik a termékek és eszközök kipróbálására és a különféle ajánlatok összehasonlítására, sőt az exclusive vásári kedvezmények és akciók kihasználásával jelentős megtakarítást is elérhető tervezett vagy folyamatban lévő építkezés, lakásfelújítás költségeiben.

 

bau_budapest_expo_2024.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9018489257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása