Nesze!szer

Fogyjál trendi nyugalomban...

2012. május 30.

 

 

 

Június eleje a nagy igazságok időszaka. A nadrágot felváltja a szoknya, a lebernyeget a spagetti pánt, a hegyeket a vízpart. (Ezen a ponton majdnem megbölcsültünk, csak szólunk...) Szorít az idő és szorít a ruha? Ez pedig adja a fejtörést? Nem kell! Karcsúsodjunk akkor, amikor a teliholdat felváltja a fogyó hold, mely a belélegzés után a letisztulást és az elengedést támogatja. Méregtelenítéshez használjuk a planéták erejét, éppen akkor, amikor a fiúk a foci EB idején úgyis csak kedvenc sportjuk oltárán áldoznak. (Na jó, azért nem annyira rossz a mezcsere sem látványilag nekünk) Ez egy igazi súlyvesztő időszak lesz, amihez a Pilisszentivánon található Napsugár Életház egy remek programot ajánl június 8-a és 14-e között! Csak a kilóidat veszítheted, a pasidat nem!? 

Ilyenkor szervezetünk is nyári időszámításra kapcsol és szinte kiállt egy könnyítő tisztítókúráért, hogy megszabaduljon a téli „lustulás” okozta testi, lelki terhektől! Versenysúlyunk visszanyerése és testünk tonizálása érdekében kezdjük egy célzott programmal a nyarat! A Napsugár Életház karcsúsító programját, az egészséges és könnyített étrend, szépítő kezelések, a mindennapi fizikai mozgás és a Pilis energiái támogatják! A házban eltöltött idő a pihenés és kikapcsolódás mellett kiváló alkalom az életmódváltásra is. Mit kapunk ettől az egy egész hetes karcsúsító programtól? A reggeli zsírégető, anyagcsere fokozó után tornákat, délután kinti túrák és nordic walking edzések váltják. A test karbantartását emellett további nyirok-, frissítő- és talpmasszázsok, testtekercselések, valamint illóolajos szaunázások támogatják. Az Angyalok konyhájának karcsúsító menüje a szezonálisan fellelhető, friss zöldekre és vitaminokra épül. A hét különlegességei közé tartozik a 2 órás dinamikus hot- jóga „szeánsz”, „irányítottan szabad” akvarellfestés, illetve a helyes testi és tudati táplálkozásról szóló "kerekasztal" beszélgetés. Búcsú-ajándékként, minden résztvevő kellemes-ragyogó sminkben részesül a Bobbi Brown magyarországi csapatától, hogy még sugárzóbb szépségként térhess vissza a hétköznapokba.

Ez annyira trendi, hogy mi is úgy átlényegülnénk ott, hogy csak na... Na, adsz egy kis pihenőt és regenerációt a testednek, hogy simán jól mutasson rajtad a fürdőruha? Mi adnánk, csak szokás szerint nem érünk rá. Azt nem lehet, hogy a testünket elküdjük? Ja, nem. Te menj el, ha teheted! Részletek ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr644554450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása