Nesze!szer

Olimpia Vogue módra - Annie Leibovitz kameráján át

2012. május 20.

 

 

 
 

Hope Solo (válogatott labdarúgó, kapus) Ryan Lochte (úszó) és Serena Williams (teniszezőnő) mindhárman amerikaiak és olimpiai bajnokok. Az amerikai júniusi Vogue Team USA nevű címlapjával tiszteleg az élsportolók előtt. A tematikus különszámban Karlie Kloss modell mellett még olyan sportolók pózolnak, mint Ashton Eaton hétpróba-bajnok, Dwyane Wade kosárlabdázó, Jonathan Horton tornász, valamint Mike és Bob Bryan teniszezők. A sportos fotósorozat, Annie Leibovitz munkáját dicséri. Szép, szép, de akkor is: Hajrá Magyarok!

Nesze!Dia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr954525514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_tom 2012.05.21. 07:54:13

Hű, de girhes, beteges testük van a modelleknek a sportolók mellett. Az külön érdekes hogy még az arcuk is szebb a sportolóknak, olyan mint akik élnek...

beautyka 2012.05.21. 08:08:04

@a_tom:
tényleg, mintha élnének... ez jó! Szép napot!

mézescsók 2012.05.21. 09:22:11

Az első kép még hagyján, mert fekszik a nő, de a többin úgy látszik - a colos piszkafa modellek miatt -, mintha mindegyik férfi sportoló kis tökös apróság lenne.
Nőkről vajon nem készült fotósorozat?
süti beállítások módosítása