Nesze!szer

Szupermodellek a Vogue címlapján: erős lesz a September Issue

2023. augusztus 14.

 

 

vogue_csajok1.jpg 

 

Naomi, Cindy, Linda és Christy. A nevek, amitől gyakorlatilag megremegett a világ. A modellek, akik divatba hozták a modelleket. Ott voltak Gianni Versace, Lagerfeld, a Givenchy és minden valamit is számító haute couture márka kifutóján és a televíziós hirdetésekben, no meg a Vogue magazinok címlapján. A kilencvenes évek ikonjai. Cindy Crawford (57), Linda Evangelista (58), Naomi Campbell (53) és Christy Turlington (54) - már amennyiben kérdeznéd a korukat ezeknek a csodanőknek. Egyébként az Apple tv új műsorát promózzák némileg, de én már imádom a sorozatot. Ez a September Issue erős lesz Vogue, az egészen biztos!

Hoztam is egy jó kis backstage videót nektek a fotózásról, régi képekkel. Köszi Anna Wintour ezt az élményt, a magazint meg csak beszerzem valahol!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1218192851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása